Βέροια

Η Δ/ντρια Β/θμιας Εκ/σης Ημαθίας συγχαίρει το 3ο Λύκειο για την 1η θέση στο 2ο Πανελλήνιο Αγώνα Επιχειρηματολογίας

Δελτίο Τύπου:

Η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, κα. Αναστασία Μαυρίδου, υποδέχτηκε  την Τρίτη  19  Απριλίου 2016,  στα γραφεία της Β/θμιας, τους μαθητές του 3ου ΓΕΛ Βέροιας , τις εκπαιδευτικούς,  κκ. Αβραμίδου Πελαγία και Τσιτσερδώνη Ρούλα καθώς  και τη  Διευθύντρια του σχολείου, κα. Κορδονίδου Ελισάβετ.

 Η συνάντηση ήταν γεμάτη από «επιχειρήματα» και «αντίλογο» καθώς οι  μαθητές συμμετείχαν στο 2ο Πανελλήνιο Αγώνα Επιχειρηματολογίας-Αντιλογίας 2016 και  κατέκτησαν την 1η θέση.

Στους νικητές μαθητές  Δάρα Αθανασία, Μαυρίδη Αναστάσιο, Παπαδοπούλου Μαρία, Νούλα Μελίνα, Τσατίρη  Χρύσα, Σερεμέτα Νικόλαο, Ιωακειμίδου Ειρήνη, Απλακίδου Παναγιώτα και Ζησιοπούλου Χριστίνα,  η κα Μαυρίδου εξέφρασε τα θερμά της συγχαρητήρια αλλά και τη χαρά της για τη μεγάλη τους αυτή διάκριση.

Η Διευθύντρια αναφέρει τα εξής « Αυτό που νιώσατε και βιώσατε αποτελεί την ηθική σας ανταμοιβή για την κατάκτηση του στόχου σας. Η δράση σας εμπλουτίζει την εκπαιδευτική πράξη και αποτελεί έμπνευση και πρόκληση για όλους μας. Ήταν ένας δύσκολος αγώνας που η νικητήρια κατάληξη του σας έκανε πιο υπεύθυνους, ώριμους και συνεπείς. Σας συγχαίρω που με την επιτυχία σας περάσατε μηνύματα μεγάλης σπουδαιότητας, όπως αυτά της ισότιμης συμμετοχικότητας, της συνευθύνης αλλά και της συνεργασίας. Αποτελεί μεγάλη τιμή και αναγνώριση , διότι είναι αποτέλεσμα επίπονης προσπάθειας και ιδιαίτερης προετοιμασίας και αποδεικνύει τη θέληση και τις υψηλές ικανότητες, που διαθέτετε.

Συγχαρητήρια αξίζουν και στη Διευθύντρια του σχολείου σας αλλά και στις καθηγήτριες σας, που απέδειξαν πως η εκπαίδευση και η μάθηση δεν σταματάει στην πόρτα μιας τάξης, αλλά απλώνεται πέρα από αυτή για ποιοτικότερη παιδεία».

Συγχαρητήρια στους μαθητές για την υψηλή τους διάκριση!!!

IMG_20160419_123117 α

banner-article

Ροη ειδήσεων