Εκδηλώσεις Εκκλησια Τοπικά

Η κίνηση του Μητροπολίτη κ. Παντελεήμονα απο 13 έως και την Κυριακή 27 Μαρτίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης:

Την Κυριακή 13 Μαρτίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αλεξανδρείας.

Την Κυριακή 13 Μαρτίου στις 5:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό της Συγχωρήσεως στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού Ναούσης και στις 7:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας.

Την Καθαρά Δευτέρα 14 Μαρτίου το πρωί θα παραστεί στην πρωινή ακολουθία στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά στην Βέροια.

Την Τρίτη 15 Μαρτίου το πρωί θα παραστεί στην πρωινή ακολουθία στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά στην Βέροια.

Την Τρίτη 15 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στην ακολουθία στον Ιερό Ναό Αγίου Λουκά του ιατρού Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά στην Βέροια.

Την Τετάρτη 16 Μαρτίου το πρωί θα τελέσει Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Αγίων Πάντων Παλατιτσίων.

Την Παρασκευή 18 Μαρτίου το απόγευμα θα χοροστατήσει στους Α’ Χαιρετισμούς στην Ιερά Μητρόπολη Διδυμοτείχου στην πόλη της Ορεστιάδος.

Το Σάββατο 19 Μαρτίου το πρωί θα ιερουργήσει στην Ορεστιάδα επι τη εορτή του Αγίου Θεοδώρου του Τήρωνος.

Το Σάββατο 19 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον εσπερινό στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού Ναούσης όπου εν συνεχεία θα ομιλήσει ο ιερομόναχος Αντύπας Αγιορείτης με θέμα: «Εικονομαχία τότε και τώρα».

Την Κυριακή της Ορθοδοξίας 20 Μαρτίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Ναούσης.

Την Κυριακή 20 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον κατανυκτικό εσπερινό στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας όπου εν συνεχεία θα ομιλήσει ο ιερομόναχος Αντύπας Αγιορείτης με θέμα: «Το “ακατάσχετο κακό“, η γλώσσα».

Την Δευτέρα 21 Μαρτίου το πρωί θα τελέσει Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στο Λιανοβέργι.

Την Τρίτη 22 Μαρτίου το πρωί θα τελέσει Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στο Νεοχωρόπουλο.

Την Τρίτη 22 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στο Μέγα Απόδειπνο στον Ιερό Ναό Αγίου Λουκά στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά στην Βέροια.

Την Τετάρτη 23 Μαρτίου το πρωί θα τελέσει Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στο Βρυσάκι.

Την Πέμπτη 24 Μαρτίου στις 5:30 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό επί τη εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στον ομώνυμο ναό στην Νάουσα.

Την Πέμπτη 24 Μαρτίου στις 8:00 μ.μ. θα παραστεί στην εορτάσιμη εκδήλωση της 25ης Μαρτίου της Ιεράς Μητροπόλεως στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο στην Βέροια (πίσω από το Βήμα του Απ. Παύλου).

Την Παρασκευή 25 Μαρτίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας και εν συνεχεία θα τελέσει Δοξολογία επί τη εορτή της 25ης Μαρτίου.

Την Παρασκευή 25 Μαρτίου θα χοροστατήσει στους Β΄ Χαιρετισμούς στην Χαλάστρα.

Το Σάββατο 26 Μαρτίου θα ιερουργήσει στον Αρχάγγελο στην Ειρηνούπολη.

Το Σάββατο 26 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον εσπερινό στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού στην Νάουσα όπου εν συνεχεία θα ομιλήσει ο καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Σιμωνόπετρας αρχιμ. Ελισαίος με θέμα: «Ορθοδοξία και Ορθοπραξία κατα τον Άγιο Γρηγόριο τον Παλαμά».

Την Κυριακή 27 Μαρτίου το πρωί θα ιερουργήσει στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Σκήτης Βεροίας.

Την Κυριακή 27 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον κατανυκτικό εσπερινό στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας όπου εν συνεχεία θα ομιλήσει ο ιερομόναχος Αθανάσιος Σιμωνοπετρίτης.

banner-article

Ροη ειδήσεων