Αστυνομικό Δελτίο Τοπικά

Συλλήψεις για ναρκωτικά και Kαταδικαστικές Aποφάσεις σε Βέροια, Ημαθία και Πιερία

 

Σύμφωνα με το Δελτίο της Ελληνικής Αστυνομίας:

• Συνελήφθησαν χθες (01-03-2016) το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας 2 ημεδαποί ηλικίας 45 και 58 ετών, διότι κατά τον έλεγχο του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου που επέβαιναν βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν 2 συσκευασίες που περιείχαν μικροποσότητα κοκαΐνης και κάνναβης αντίστοιχα. Επιπλέον, σε βάρος του 45χρονου εκκρεμούσε 1 καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καρδίτσας, σύμφωνα με την οποία επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 4 μηνών, για απόπειρα απάτης από κοινού.

• Συνελήφθη χθες (01-03-2016) το μεσημέρι στην Βέροια από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ένας 63χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του 1 καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Θεσσαλονίκης σύμφωνα με την οποία επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 3 ετών και 3 μηνών, καθώς και χρηματική ποινή 14.000 ευρώ για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

• Συνελήφθη χθες (01-03-2016) το βράδυ στην Βέροια από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας μία 55χρονη ημεδαπή, διότι εκκρεμούσε σε βάρος της 1 καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, σύμφωνα με την οποία επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 12 μηνών για κλοπή.  a Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης Δενδρύλλια κάνναβης

.Συνελήφθη χθες (01-03-2016) το πρωί σε περιοχή της Πιερίας από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης ένας 37χρονος ημεδαπός, διότι διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε γλάστρες μέσα στην οικία του 7 δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία και εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. (Η υπόθεση συνοδεύεται από φωτογραφικό υλικό)

• Συνελήφθησαν χθες (01-03-2016) το απόγευμα σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, ένας ανήλικος υπήκοος Βουλγαρίας και ένας 28χρονος ημεδαπός, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, πρωινές ώρες την ίδια μέρα ο ανήλικος αφαίρεσε το κινητό τηλέφωνο ενός 15χρονου ημεδαπού, το οποίο και παρέδωσε στον 28χρονο συνεργό του, προκειμένου να το πουλήσει. Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι ο 28χρονος ενέχεται επιπλέον σε μία περίπτωση κλοπής 2 ηλεκτρονικών υπολογιστών, τους οποίους και αφαίρεσε νωρίτερα την ίδια μέρα από γραφείο στην ίδια περιοχή. Τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους. Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης.

banner-article

Ροη ειδήσεων