Αστυνομικό Δελτίο

Συλλήψεις για πλανόδιο εμπόριο λαδιού και κατοχή κάνναβης

Συνελήφθη χθες (16-02-2016) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, ένας 25χρονος ημεδαπός, διότι εντοπίστηκε να διαθέτει προς πώληση λάδι αγνώστου προέλευσης χωρίς να έχει άδεια πλανόδιου πωλητή και νόμιμα παραστατικά.

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο όχημα που επέβαινε ο προαναφερόμενος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 38 πλαστικά δοχεία με συνολικά 190 λίτρα λαδιού και διάφορα αντικείμενα (ωρολόγια) τα οποία προόριζε προς πώληση. Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι ο συλληφθείς οδηγούσε το παραπάνω όχημα χωρίς να διαθέτει την απαιτούμενη άδεια ικανότητας οδήγησης. Δείγμα του κατασχεμένου λαδιού θα αποσταλεί στην αρμόδια Υπηρεσία για εργαστηριακή εξέταση, προς διαπίστωση της σύνθεσής του και της επικινδυνότητας για την δημόσια υγεία. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γουμένισσας.

Επίσης συνελήφθησαν σήμερα τα ξημερώματα (17-02-2016) στα Γιαννιτσά, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας, 5 υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας από 22 έως και 24 ετών, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαιναν οι προαναφερόμενοι διαπιστώθηκε να κατέχουν από κοινού μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Γιαννιτσών.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας