Αστυνομικό Δελτίο

Συνελήφθη 20χρονος για ανθρωποκτονία

Σύμφωνα με Δελτίο Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας:

Συνελήφθη 20χρονος υπήκοος Αφγανιστάν για την υπόθεση ανθρωποκτονίας 49χρονου υπηκόου Πακιστάν, καθώς και τον τραυματισμό 2 ομοεθνών του στους Ευζώνους Κιλκίς.
Επιπλέον σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ακόμη ομοεθνούς του για την ίδια υπόθεση.

Εξιχνιάσθηκε μετά από συστηματική και εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς σε συνεργασία με αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, η ανθρωποκτονία σε βάρος 49χρονου υπηκόου Πακιστάν και ο τραυματισμός 2 ομοεθνών του, που έγινε την 25-01-2016 σε περιοχή των Ευζώνων Κιλκίς (σχετικό το από 25-01-2016 Δελτίο Τύπου μας).

Συνελήφθη προχθές (02-02-2016) το απόγευμα ένας 20χρονος υπήκοος Αφγανιστάν, δυνάμει εντάλματος σύλληψης του κ. Ανακριτή Κιλκίς, για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της ληστείας.

Ο νεαρός άντρας εντοπίστηκε σε περιοχή της Αθήνας κατόπιν συντονισμένων ενεργειών των αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, όπου και συνελήφθη.

Επίσης, από την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης εξακριβώθηκε η εμπλοκή ενός ακόμη υπηκόου Αφγανιστάν, που ενέχεται στην ίδια υπόθεση.

Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών τους.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Θεσσαλονίκη, 04 Φεβρουαρίου 2016

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας