Αγροτικά Νάουσα

Συντονιστική Επιτροπή Μπλόκου Διασταύρωσης Νάουσας: “Όλοι στα μπλόκα -Όλοι στην απεργία, στις 4 Φλεβάρη

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚΟΥ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ
 
ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ – ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ 4 ΦΛΕΒΑΡΗ

 Η συντονιστική επιτροπή του μπλόκου της Διασταύρωσης της Νάουσας συμμετείχε στην Πανελλαδική σύσκεψη των μπλόκων που πραγματοποιήθηκε στη Νίκαια της Λάρισας την Τρίτη 26 Γενάρη με τη συμμετοχή 37 μπλόκων από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη.

Στη σύσκεψη καταγγέλθηκε η κυβέρνηση που όχι μόνο αρνείται την ικανοποίηση των αιτημάτων μας, αλλά μας επιτίθεται εξακοντίζοντας εναντίον μας όχι μόνο συκοφαντίες, βρισιές και χυδαιότητες περί φοροδιαφυγής αλλά και χημικά. Και ύστερα μας καλεί σε συναντήσεις και σε «διάλογο».

Δεν πρόκειται να πέσουμε στην παγίδα ενός διαλόγου που δεν δίνει συγκεκριμένες απαντήσεις στο καθένα από τα δίκαια και ζωτικά αιτήματα που αποφασίσαμε. Καμιά συνάντηση αν δεν αποσυρθούν τα σχέδια για το ασφαλιστικό, αν δεν καταργηθεί η φορολογία από το πρώτο ευρώ και τα τεκμήρια διαβίωσης.

Καταλήξαμε σε πανελλαδική δράση όλα τα μπλόκα να προχωρήσουμε σε συντονισμένο κλείσιμο για περισσότερες ώρες δρόμων, τελωνείων, λιμανιών κ.α.

Κάθε μπλόκο να οργανώσει και τις δικές του αγωνιστικές παρεμβάσεις π.χ. στα γραφεία του ΟΓΑ, του ΕΛΓΑ, του ΟΠΕΚΕΠΕ, σε τράπεζες, δικαστήρια για την ποινικοποίηση των αγώνων κ.λπ.

Στόχος των ενεργειών μας, είναι να εκφράζεται η αλληλεγγύη των λαϊκών στρωμάτων στον αγώνα μας. Να ενισχύεται η ενότητα και κλιμάκωση του αγώνα.

Επόμενος βασικός σταθμός της αγωνιστικής μας πορείας θα είναι η Πανελλαδική Απεργία στις 4 Φλεβάρη. Πάμε με όλους όσους στοχεύουν μαζί μας τον ίδιο αντίπαλο.

Καλούμε όσους συναδέλφους δεν έχουν βγει ακόμα στους δρόμους του αγώνα να συστρατευτούν μαζί μας για να κάνουμε ακόμα πιο ισχυρό το μπλόκο.

Καλούμε όλους τους φορείς, σωματεία και συλλόγους σε κοινό αγωνιστικό ξεσηκωμό.

ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΤΩΡΑ
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 4 ΦΛΕΒΑΡΗ

banner-article

Ροη ειδήσεων