Εκδηλώσεις Εκκλησια Τοπικά

Η κίνηση του Μητροπολίτη κ. Παντελεήμονα απο 21 έως και την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης:

Την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Ναούσης επί τη εορτή του Αγίου Ευγενίου του Τραπεζουντίου.

Το Σάββατο 23 Ιανουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον χωριό Νεοχώρι επί τη εορτή του Οσίου Διονυσίου του εν Ολύμπω.

Την Κυριακή 24 Ιανουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στην Κυψέλη επί τη εορτή της Οσίας Ξένης.

Την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στην Αγία Μαρίνα επί τη εορτή του Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου.

Την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου στις 8:00 μ.μ. θα παρευρεθεί στην συνεστίαση που διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρον για φιλανθρωπικό σκοπό.

Την Τρίτη 26 Ιανουαρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον εσπερινό και στην παράκληση του Αγίου Λουκά του Ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά στην Βέροια.

Την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλατιτσίων επί τη εορτή της ανακομιδής των ιερών λειψάνων του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου.

Την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον εσπερινό στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αλεξανδρείας και εν συνεχεία θα βραβεύσει αριστούχους μαθητές της περιοχής.

Το Σάββατο 30 Ιανουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας επί τη εορτή των Τριών Ιεραρχών.

Το Σάββατο 30 Ιανουαρίου στις 6:00 μ.μ. θα παρευρεθεί στο Αιγές Μέλαθρον (Βέροια) στην εορτή των Τριών Ιεραρχών που συνδιοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη με την Α΄ βάθμια και Β΄βάθμια Εκπαίδευση όπου θα τιμηθούν αποχωρήσαντες εκπαιδευτικοί.

Την Κυριακή 31 Ιανουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Βεροίας επί τη εορτή των Αγίων Κύρου και Ιωάννου των Αναργύρων Ιατρών όπου εν συνεχεία θα ομιλήσει ο πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου π. Στυλανός Μακρής Δρ Θεολογίας με θέμα: «Ιστορικοθεολογική προσέγγιση ιατρικής και φαρμάκου».

Την Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στο χωριό Βαρβάρες επί τη εορτή του Αγίου Τρύφωνος.

Την Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον πανηγυρικό εσπερινό επί τη εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου στον ομώνυμο ναό στην Πατρίδα.

Την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Υπαπαντής του Κυρίου στην Βέροια.

Την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον εσπερινό και στην παράκληση του Αγίου Λουκά του Ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά στην Βέροια.

Το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στην Βεργίνα επί τη εορτή του Αγίου Φωτίου.

Την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Σάββα Κυριωτίσσης στην Βέροια επί τη εορτή του Αγίου Παρθενίου Λαμψάκου προστάτη των καρκινοπαθών.

Την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου στις 11:00 π.μ. θα παρευρεθεί στην εκδήλωση των πολυτέκνων στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών στην Βέροια όπου θα ομιλήσει ο πανοσιολογιώτατος καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους αρχιμανδρίτης Εφραίμ και εν συνεχεία θα τιμηθούν πολύτεκνες μητέρες αλλά και παιδιά από πολύτεκνες οικογένειες τα οποία εισήχθησαν σε ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

εκ του Γραφείου Τύπου

banner-article

Ροη ειδήσεων