Βέροια

Η Γενική Συνέλευση της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας, του 2016

Την Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016 πραγματοποιήθηκε η απολογιστική Τακτική Γενική Συνέλευση της Ε.Λ.Β. στο Πνευματικό – Πολιτιστικό Κέντρο στο Πανόραμα.

Μετά τον αγιασμό για τη νέα χρονιά και την κοπή της πίτας του Συλλόγου, όπου ανταλλάχθηκαν ευχές για υγεία, ελπίδα και πρόοδο σε όλα τα μέλη αλλά και σε όλο τον κόσμο, απονεμήθηκαν οι έπαινοι στους αριστούχους μαθητές και φοιτητές στης Λέσχης.

Η Γενική Συνέλευση άρχισε με το πρώτο θέμα της ημερήσιας διάταξης ήτοι την πρόταση του Δ.Σ. της Λέσχης να τιμηθεί ο κ. Ιωάννης Μιχαηλίδης ως επίτιμος Πρόεδρος θέμα που δεν συζητήθηκε λόγω απουσίας του κ. Ι. Μιχαηλίδη ενώ προχώρησε στην απονομή τιμής στο μέλος της Λέσχης κ. Μιχάλη Γερασιμίδη τον οποίο και αναγόρευσε σε επίτιμο μέλος με ομόφωνη απόφαση του σώματος της Γενικής Συνέλευσης για τις εξαιρετικές υπηρεσίες που προσέφερε επί σειρά ετών στη Λέσχη.

IMG_0611

Αμέσως μετά ο πρόεδρος της Ε.Λ.Β. κ. Παύλος Σαρημιχαηλίδης κατά τον διοικητικό απολογισμό αναφέρθηκε αναλυτικά στα πεπραγμένα του προηγούμενου έτους παρουσιάζοντας με τάξη και συνέπεια το έργο της κάθε εφορίας καθώς και τον οικονομικό απολογισμό του 2015. Μετά την κατάθεση του προγραμματισμού και του προϋπολογισμού για το 2016, τα μέλη της Λέσχης προέβησαν σε προτάσεις και τοποθετήσεις, συγχαίροντας ταυτόχρονα την διοίκηση για το πλούσιο και αξιόλογο έργο της.

Ο Πρόεδρος της Γ.Σ. κ. Χαράλαμπος Ανθιμίδης και η Γραμματέας κ. Ελένη Παπαδοπούλου, αφού ολοκλήρωσαν με επιτυχία το έργο τους και εντός των προβλεπόμενων χρονικών ορίων, ευχήθηκαν καλή συνέχεια και καλή επιτυχία για τη νέα χρονιά.

IMG_0617
Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                        Ο Γ. Γραμματέας

Σαρημιχαηλίδης Παύλος                           Τουμπουλίδης Νικόλαος