Βέροια Ρεπορτάζ

Με χριστουγεννιάτικες και jazz μελωδίες η Συμφωνική του Δήμου Θεσ/νίκης και η Φιλαρμονική του Δήμου Βέροιας, μαζί στο Χώρο Τεχνών

faretra.info

Δήμητρα Σμυρνή

Σ’ ένα μεγάλης διάρκειας πρόγραμμα, η Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Θες/νίκης , συμπράττοντας με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Βέροιας, πλημμύρισαν το Χώρο Τεχνών με jazz μελωδίες που τις πάντρεψαν με τις χριστουγεννιάτικες, μέσα σε μια γιορταστική ατμόσφαιρα.

Στο α’ μέρος της συναυλίας, με μελωδίες που ξεκινούσαν από latin εύθυμες επιτυχίες μέχρι ρομαντικές μπαλάντες, Άγια Νύχτα και κάλαντα, η Συμφωνική έδεσε τις αντιθέσεις σ’ ένα ενδιαφέρον σύνολο, όπου ιδιαίτερα υπογράμμισαν την παρουσία τους ο πιανίστας Σπύρος Μάνεσσης, ο μπασίστας Λάκης Τζίμκας και ο ντράμερ Αναστάσης Γουλιάρης , σ’ ένα jazz show.

Την ορχήστρα διηύθυνε ο Ανδρέας Τσελίκας.

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Βέροιας άνοιξε τη Συναυλία με Διευθυντή τον Αντώνη Βιγκάτο, παίζοντας χαρούμενες μελωδίες, για να ενωθεί στο β’ μέρος με τη Συμφωνική σ’ ένα πετυχημένο σύνολο που δημιούργησε κλίμα γιορτινό.

Φωτογραφίες: faretra.info

 faretra.info faretra.info faretra.info faretra.info faretra.info faretra.info faretra.info faretra.info faretra.info faretra.info faretra.info

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας