Βέροια Πολιτισμός

Τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη – photo

Το χαρμόσυνο μήνυμα της γέννησης του Θεανθρώπου ανήγγειλαν μελωδικά στον αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας κ. Κώστα Καλαϊτζίδη, φορείς, σύλλογοι και πολίτες της Ημαθίας, το πρωί της Πέμπτης 24ης Δεκεμβρίου.

Τα κάλαντα έψαλλαν η χορωδία της ΙΜΠ, της Β΄ΜΚΔ, του Τμήματος Λαογραφίας ΚΕΠΑ Βέροιας, της Φιλαρμονικής δήμου Βέροιας, του ΜΑΣ «Καλλιθέα», της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Βέροιας και του Λυκείου Ελληνίδων Βέροιας. Ο κ. αντιπεριφερειάρχης αντάλλαξε ευχές με τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ Ημαθίας κ.Συμεωνίδη. «Εύχομαι σε όλους τους Ημαθιώτες και τις Ημαθιώτισσες, ο νεογέννητος Χριστός να τους χαρίζει δύναμη, υγεία και χαρά. Η Ελλάδα, παρά τις δυσκολίες που περνά, θα καταφέρει να επανέλθει στην πορεία της, γιατί έχει βαθιές ρίζες στην ορθόδοξη παράδοση και τα ιδανικά της φυλής μας. Καλά Χριστούγεννα» τόνισε σε μήνυμα του ο κ. αντιπεριφερειάρχης.

DSC_0511 (Medium)DSC_0519 (Medium)DSC_0526 (Medium)DSC_0532 (Medium)DSC_0535 (Medium)DSC_0516 (Medium)DSC_0545 (Medium)DSC_0554 (Medium)DSC_0596 (Medium)DSC_0499 (Medium)

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας