Αθλητικά Σχόλια

Οι τυμπανιστές του ΚΑΡΑΝΟΥ εμψυχωτές δρομέων και θεατών στον 4ο “Φιλίππειο Δρόμο”, στη Βέροια – Video

faretra.info

Ένα ξεχωριστό χρώμα δόθηκε την περασμένη Κυριακή, 13 Δεκέμβρη 2015, στον 4ο Φιλίππειο Δρόμο στη Βέροια, από την Ομάδα των Τυμπανιστών του ΚΑΡΑΝΟΥ.

Οι τυμπανιστές, με το ρυθμικό παίξιμό τους αλλά και με τις συγχρονισμένες κινήσεις τους, δημιούργησαν μια κατάσταση ευφορίας που εμψύχωνε τους δρομείς καθώς περνούσαν από μπροστά τους, λίγο πριν τον τερματισμό στην Πλατεία του Δημαρχείου. Και μάλιστα τη στιγμή που η κούραση των δρομέων είχε φτάσει στο ζενίθ, μιας και η διαδρομή, που ήδη είχαν διανύσει από το σημείο εκκίνησης στη Βεργίνα, ήταν πάνω από 14 km.

Και βέβαια δεν ήταν μόνο αυτό. Ανάλογη κατάσταση ευφορίας δημιουργήθηκε και στους θεατές που συγκεντρώθηκαν σ’ εκείνο το σημείο, για να παρακολουθήσουν τα τελευταία εκατό μέτρα της διαδρομής του 4ου Φιλίππειου Δρόμου, δίνοντας ταυτόχρονα κι ένα ιδιαίτερο χρώμα στο κέντρο της πόλης.

Κατά κοινή ομολογία η επιτυχία του 4ου Φιλίππειου Δρόμου Βέροιας, που οργανώθηκε από το Σύλλογο Δρομέων Βέροιας και το Δήμο,ήταν μεγάλη, κι ένα μέρος αυτής της επιτυχίας οφείλεται και στην παρουσία των τυμπανιστών του ΚΑΡΑΝΟΥ.

Η faretra παρουσιάζει ένα video ακριβώς από εκείνο το σημείο της διαδρομής που αποδεικνύει του λόγου το αληθές.
ΔΤ

 

 

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας