Τοπικά

Γιορτάστηκαν τα πρώτα γενέθλια στη Στέγη Δημιουργίας του ΣΟΦΨΥ Ημαθίας

Δ/ΝΣΗ : ΑΝΟΙΞΕΩΣ 120, 59100 ΒΕΡΟΙΑ
Α.Φ.Μ. : 997282716, ΔΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΤΗΛ. : 2331400426
Email : sofpsim@gmail.com Βέροια 10 Δεκεμβρίου 2015
w.w.w. sofpsi-ima.gr

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΗ ΣΤΕΓΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΟΦΨΥ ΗΜΑΘΙΑΣ

Με τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τη λειτουργία της

Την Τετάρτη το απόγευμα, σε μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα έγινε αγιασμός στη Στέγη Δημιουργίας του Συλλόγου, που συμπλήρωσε ένα χρόνο από τη λειτουργία της.

Παρόντες τα μέλη, πολλοί φίλοι και εθελοντές που στήριξαν και στηρίζουν όλο αυτό το χρόνο τις προσπάθειες του ΣΟΦΨΥ Ημαθίας.

Ο Πρόεδρός του Γιώργος Σαλιάγκας, αναφέρθηκε στην πορεία της χρονιάς αυτής, τις δυσκολίες που υπήρξαν αλλά και την αποδοχή και στήριξη από πολλούς συμπολίτες και φορείς των δραστηριοτήτων και προσπαθειών του Συλλόγου.

Ευχαρίστησε τους επιστήμονες εθελοντές που έχουν την ευθύνη των Τμημάτων και Ομάδων και προσέφεραν και προσφέρουν τα μέγιστα , τους φορείς και ανθρώπους που στήριξαν και στηρίζουν οικονομικά το Σύλλογο, τα ΜΜΕ του Νομού για τη δημοσιοποίηση των δραστηριοτήτων και την ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας και όλους τους φίλους και εθελοντές που συμμετείχαν ενεργά στην πορεία αυτή.

Παρουσιάστηκε από τους λήπτες το πρώτο φύλλο της Εφημερίδας τους με τον τίτλο «λόγω…ψυχής» και η βραδιά έκλεισε με την καθιερωμένη τούρτα και το σβήσιμο του πρώτου κεριού…των γενεθλίων με πολλές ευχές!

Ενημερώνουμε επίσης ότι λειτουργεί το Χριστουγεννιάτικο bazaar στο χώρο της Στέγης Δημιουργίας (Ανοίξεως 120) με υπέροχα χειροποίητα δώρα από τα μέλη και τους εθελοντές , σε πολύ χαμηλές τιμές.

Το bazzar είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 5.30΄το απόγευμα έως τις 8.30΄το βράδι και το Σάββατο από τις 9.30΄το πρωϊ έως τις 12.30΄το μεσημέρι.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                                 Η Γεν. Γραμματέας

Σαλιάγκας Γιώργος                                              Μαρία Ντέντου

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας