Βέροια

Γιάννης Παπαγιάννης: Δημοτική διοίκηση μεταξύ υποδοχής τούρκων αιρετών, εκδόσεων και ανακλήσεων αδειών σε πακιστανό και Αρτέμη Σώρρα

Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία από την ομάδα που διοικεί το Δήμο Βέροιας ο “προϋπολογισμός” και το “πρόγραμμα δράσης” 2016. Επειδή πρέπει να μάθουμε να κρίνουμε όχι από τις υποσχέσεις και την “παραμυθία” αλλά από τις πράξεις και τα αποτελέσματα νομίζω ότι η σημερινή διοίκηση είναι η χειρότερη όλων των εποχών. Αποτυγχάνει παντού, δεν έχει σχέδιο, επιδεινώνει την καθημερινότητα των πολιτών.

Παράλληλα εξυπηρετεί παρασκηνιακά αλλά και με θεσμικές εκτροπές “δικά” της παιδιά, όπως συνέβη, μεταξύ πολλών άλλων, στην πρόσφατη άδεια λειτουργίας καταστήματος που εκδόθηκε εν τάχει υπέρ πακιστανού υπηκόου, πελάτη συγκεκριμένου γραφείου μηχανικών, χωρίς να κληθούν σύμβουλοι της μειοψηφίας, ενώ μετά από λίγες μέρες ανακλήθηκε υπό τον φόβο των συνεπειών και μετά τις δικές μας πολιτικές καταγγελίες στο δημοτικό συμβούλιο.

Μάλιστα, μεταξύ υποδοχής στο δημαρχείο της πόλης μας τούρκων εθνικιστικών αιρετών, τραπεζώματος με τον τέως γ.γ. του Υπουργείου Οικονομικών, ο οποίος εφήρμοσε τον ΕΝΦΙΑ , το φόρο στο πετρέλαιο θέρμανσης και στο αγροτικό πετρέλαιο, ο επικεφαλής της διοίκησης του Δήμου βρήκε χρόνο- αντί να εργαστεί για το καλό του τόπου και να λύσει χειροπιαστά κάποιο από τα τόσα θέματα- να παρευρεθεί σε εκδήλωση στη Βέροια της οργάνωσης του κου. Σώρρα, όντας παρών με τη θεσμική του ιδιότητα, σε “ελλανικές” διαδικασίες που δεν συνάδουν με την ορθόδοξη, χριστιανική πίστη του Ελληνισμού.

Δυστυχώς δεν πρόκειται για αστείο αλλά για τον επικεφαλής της διοίκησης της ιδιαίτερης πατρίδας μας.

banner-article

Ροη ειδήσεων