ΣΟΦΨΥ Ημαθίας: Πρόγραμμα Κατάρτισης φροντιστών Ψυχικής Υγείας

s ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (LEAP) ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΩΝ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Σε λίγες ημέρες λήγει η προθεσμία για την κατάθεση δηλώσεων συμμετοχής στο ημερήσιο Πρόγραμμα κατάρτισης - εκπαίδευσης φροντιστών ληπτών ψυχικής υγείας (LEAP), που διοργανώνουν ο ΣΟΦΨΥ Ημαθίας και η Φαρμακευτική εταιρία JANSSEN το Σάββατο 5 Δεκέμβρη στο Ξεν. «ΑΙΓΕΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ».

Η Εκπαίδευση LEAP απευθύνεται σε οικογένειες-συγγενείς ατόμων με προβλήματα ψυχικής υγείας, οι οποίοι είναι επιφορτισμένοι με τη φροντίδα τους και σε επαγγελματίες ψυχικής υγείας

Η Εκπαίδευση LEAP αφορά στην οικοδόμηση και διατήρηση συνεργατικών σχέσεων, στην επίλυση των συγκρούσεων και ο βασικός κορμός της έχει σε μεγάλο βαθμό διαδραστικό χαρακτήρα, αξιοποιώντας εκτενώς την τεχνική του αιξίματος ρόλων.

Εκπαιδευτές του Προγράμματος Κατάρτισης θα είναι οι :

- Φίλιππος Κουνιάκης, MD,PhD, Ψυχίατρος-Ψυχοθεραπευτής, Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας «EGO IDEAL», Επιστημονικός συνεργάτης Γ΄Πανεπιστημιακής Κλινικής Α.Π.Θ.

- Δήμος Δημέλλης, Ψυχίατρος, Στρατιωτικός Ιατρός, Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας «EGO IDEAL», Επιστημονικός συνεργάτης Γ΄Πανεπιστημιακής Κλινικής ΑΧΕΠΑ Θεσ/νίκης.

Καλούμε τις οικογένειες και συγγενείς ατόμων με προβλήματα ψυχικής υγείας καθώς και επαγγελματίες ψυχικής υγείας να συμμετέχουν στο παραπάνω Πρόγραμμα.

Παρακαλούμε όσους επιθυμούν να πάρουν πληροφορίες και να δηλώσουν συμμετοχή, να επικοινωνήσουν με τον ΣΟΦΨΥ Ημαθίας, Ανοίξεως 120, Βέροια, τηλ. 2331400426, ώρες 6.00΄έως 9.00΄ μ.μ.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                      Η Γεν. Γραμματέας

Γιώργος Σαλιάγκας                        Μαρία Ντέντου

Save

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 41407 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

Ειδήσεις με Διάρκεια