Συνελήφθη 20χρονος στη Βέροια για απόπειρα διάρρηξης κυλικείου

dias

Συνελήφθη 20χρονος στη Βέροια από περιπολούντες αστυνομικούς τη στιγμή που προσπαθούσε να διαρρήξει κυλικείο σε σχολείο της περιοχής.

Οι συνεχείς και στοχευμένες περιπολίες των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής της εγκληματικότητας, οδήγησαν στη σύλληψη 20χρονου ημεδαπού, ενώ επιχειρούσε να εισέλθει παράνομα σε κυλικείο σχολείου στην Βέροια.
Ειδικότερα, σήμερα (31-10-2015) τα ξημερώματα, ο παραπάνω αφού παραβίασε την πόρτα και το παράθυρο του κυλικείου, επιχείρησε να εισέλθει στο εσωτερικό του με σκοπό να αφαιρέσει διάφορα εμπορεύματα και χρήματα, αλλά έγινε αντιληπτός από διερχόμενους περιπολούντες αστυνομικούς και συνελήφθη.
Τις έρευνες για τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις και την προανάκριση, διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας.
Ο συλληφθείς, ο οποίος έχει απασχολήσει τις αστυνομικές Αρχές για παρόμοια αδικήματα και κατά το παρελθόν, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 41428 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

Ειδήσεις με Διάρκεια