Βέροια

Η Δ/ντρια Δ/θμιας Εκπ/σης Ημαθίας, Μαυρίδου Αναστασία, στο 2ο Γυμνάσιο Βέροιας, στη γιορτή για την επέτειο του ΟΧΙ

Η Δ/νση Β/θμιας ΕΚΠ/ΣΗΣ Ημαθίας έστειλε το Δελτίο Τύπου που ακολουθεί:

Με την ανάγνωση ενός ιδιαίτερου γράμματος ξεκίνησε η γιορτή για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 από τη Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, κας Μαυρίδου Αναστασίας στο 2ο Γυμνάσιο Βέροιας, «ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ», την Τρίτη 27 Οκτωβρίου.

Μέσα σε κλίμα έντονης συγκίνησης, η κα Μαυρίδου χαιρέτισε μαθητές, γονείς και το σύλλογο των διδασκόντων με την ανάγνωση του γράμματος, που αποστολέας του ήταν η μητέρα της, κα Σμαραγδά Άννα, η οποία μαθήτρια του δημοτικού τότε αφηγούνταν τα γεγονότα της 28ης Οκτωβρίου 1940 όπως η ίδια τα βίωσε και τους το αφιέρωσε για ιστορική παρακαταθήκη.

Η κα Μαυρίδου απένειμε τα αριστεία προόδου στους αριστεύσαντες μαθητές και παρακολούθησε τις εορταστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις του σχολείου.

Στη συνέχεια, η Διευθύντρια παρευρέθηκε και στην πρώτη γιορτή που διοργάνωσε το νεοϊδρυθέν ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής Α’ βαθμίδας.

«Αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή που βρίσκομαι σήμερα μαζί σας καθώς αυτή η μικρή εκδήλωση αποκτά ιδιαίτερο χαρακτήρα και τρανεύει μέσα από την προσπάθεια και την ενθουσιώδη συμμετοχή των παιδιών, των γονέων και φυσικά των εκπαιδευτικών» είπε η κα Μαυρίδου και τόνισε για άλλη μία φορά τη σπουδαιότητα λειτουργίας του συγκεκριμένου σχολείου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Προϊσταμένη του Κ.Ε.Δ.Δ.Υ. Ημαθίας, κα Αναγνώστου, η πρόεδρος της Σχολικής επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κα Γαϊτάνου και φυσικά οι γονείς των μαθητών.

Η Διευθύντρια του σχολείου, κα Ασλανίδου Άννα ευχαρίστησε με τη σειρά της όλους τους παρευρισκόμενους και ευχαρίστησε τη Διευθύντρια για την άριστη συνεργασία αλλά και τη συνεχή υποστήριξή της.

IMG_20151027_095902(1)IMG_20151027_095656IMG_20151027_111722

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας