Νάουσα

Παρουσίαση του Δικτύου Κοινωνικών Δομών του Δήμου Νάουσας

Παρουσίαση του Δικτύου Κοινωνικών Δομών του Δήμου Νάουσας και της πολυσχιδούς δραστηριότητάς του θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20 Οκτωβρίου 5-7μμ στο δημοτικό κατάστημα του Δήμου Νάουσας στο Αγγελοχώρι.

Την παρουσίαση του Δικτύου θα επιμεληθούν η Στέλλα Αραμπατζή (Δημοτική Σύμβουλος) και η Μαρία Χατζηκυριάκου (Υπεύθυνη Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Νάουσας).

Το Δίκτυο Κοινωνικών Δομών είναι μια πρωτοβουλία του Δήμου Νάουσας προκειμένου να αντιμετωπισθούν τα αυξημένα κοινωνικοοικονομικά προβλήματα που προέκυψαν εξαιτίας της οικονομικής κρίσης στην οποία έχει περιέλθει η χώρα μας.

Η καλπάζουσα ανεργία, η μείωση μισθών και συντάξεων, οι αυξημένοι φόροι, η απώλεια κατοικίας λόγω μη αποπληρωμής δανείων ή λόγω μη καταβολής μισθωμάτων, η αδυναμία καταβολής εισφορών σε ασφαλιστικά ταμεία, η αδυναμία εξόφλησης λογαριασμών, ακόμη και η αδυναμία σίτισης είναι προβλήματα τα οποία καθιστούν απαραίτητη την δικτύωση όλων των φορέων, που εμπλέκονται στην αντιμετώπιση των ανωτέρω προβλημάτων.

Γι’ αυτό η ανάπτυξη του Δικτύου Κοινωνικών Δομών απαιτείται για την απρόσκοπτη παροχή κοινωνικών υπηρεσιών σε όσους έχουν πραγματικά ανάγκη. Παρακαλούνται όσοι φορείς προσφέρουν κοινωφελές έργο να παραστούν στην εν λόγω ενημέρωση.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας