Τοπικά

Αγιασμός στο Δ.Ι.Ε.Κ. του Γ.Ν. Ημαθίας

Δελτίο Τύπου

Την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015 στους χώρους του Δημόσιου Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.Ι.Ε.Κ.) Βοηθών Νοσηλευτικής του Γενικού Νοσοκομείου Ημαθίας (Μονάδα Βέροιας), πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός με την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Η τελετή του Αγιασμού τελέστηκε από τον Υπεύθυνο του Ιερού παρεκκλησίου του Νοσοκομείου πρωτοπρεσβύτερο Διονύσιο Συρόπουλο της Ιεράς Μητρόπολής μας, παρουσία της Διοικήτριας του Γενικού Νοσοκομείου Ημαθίας κ. Μπούρτσου Αναστασίας, της Διευθύντριας του Δ.Ι.Ε.Κ. κ. Γεωργιτζίκη Δέσποινας, της Εκπαιδεύτριας κ. Αναστασίου Βιργινίας, του Προϊστάμενου της Βιοϊατρικής Τεχνολογίας του Νοσοκομείου κ. Τζίμπουλα Θωμά, μαθητών και μαθητριών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι ο πρώτος αγιασμός που γίνεται στο Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης μετά την αναβάθμιση της Σχολής ΕΠΑΣ, με τον αυξημένο αριθμό των είκοσι εννέα (29) σπουδαστών.

Πέρα από τις ευχές για καλή χρονιά η Διοικήτρια του Γ.Ν. Ημαθίας ευχήθηκε το Δ.Ι.Ε.Κ. Βέροιας που κάνει τα πρώτα βήματα λειτουργίας του, να εδραιωθεί στη συνείδηση της κοινωνίας και της νεολαίας και να προσφέρει και να καλύψει σημαντικό μέρος των αναγκών εκπαίδευσης στο λειτούργημα του νοσηλευτή.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας