Σωματείο Εργαζομένων Γ.Ν. Ημαθίας ( Μονάδα Βέροιας): Σε οριακό σημείο τα προβλήματα των δυο Νοσοκομείων του Νομού μας

veria

Τα προβλήματα λειτουργίας των δυο Νοσοκομείων του Νομού μας έχουν φτάσει σε οριακό σημείο με συνέπεια να ταλαιπωρούνται αφάνταστα οι πολίτες της Ημαθίας, για άλλη μια φορά.

Το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Βέροιας πολύ έγκαιρα είχε προειδοποιήσει (από τον Μάιο) για τα προβλήματα με αφορμή το Μαιευτικό-Γυναικολογικό Τμήμα και επισημάναμε ότι, θα εμφανιστούν παρόμοια προβλήματα και στο Αναισθησιολογικό Τμήμα και όχι μόνο.

Κατόπιν όλων αυτών αναλάβαμε την πρωτοβουλία ως Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Βέροιας στα πλαίσια του σχεδιασμού για την υγεία στον νομό μας, να γίνει μια επιτροπή που θα αποτελείται από τους Επιστημονικούς Φορείς της Υγείας, την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τα Σωματεία, τους συλλόγους, τους Βουλευτές του Νομού μας που θα καταθέσει ολοκληρωμένες προτάσεις στην 3η ΥΠΕ και στο Υπουργείο, για τον σχεδιασμό του «Χάρτη Υγείας» στον Νομό με ορίζοντα τουλάχιστον τα δέκα έτη.

Ενώ όμως η πρωτοβουλία αυτή έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τον Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας, τους τρεις Δημάρχους και τον Διοικητή της 3ης ΥΠΕ , δυστυχώς δεν ανελήφθησαν πρωτοβουλίες προς αυτήν την κατεύθυνση. Επαναφέρουμε σήμερα την πρόταση μας και ελπίζουμε ότι αυτή την φορά «επιτέλους» θα ασχοληθούν σοβαρά.

Βεβαίως εκφράζουμε και την δυσαρέσκεια μας διότι κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας της 21-09-2015 που συζητήθηκαν θέματα ελλείψεων και λειτουργίας του Νοσοκομείων του Νομού, δεν κληθήκαμε όπως έπρεπε για να καταθέσουμε τις απόψεις μας.

Τις επόμενες μέρες η διοίκηση του Σωματείου Εργαζομένων Βέροιας προτίθεται, να δώσει συνέντευξη τύπου για τα προβλήματα του Νοσοκομείου

ΒΕΡΟΙΑ 23/09/2015

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ.                                                                              O ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ                                                           ΒΟΡΓΙΑΤΖΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

 

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 31854 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

Ειδήσεις με Διάρκεια