Μεγάλη έκρηξη σήμερα τα ξημερώματα σε βενζινάδικο στη Βέροια - Φωτογραφίες

001

Ξημερώνοντας, γύρω στις τέσσερεις το πρωί, μεγάλο ωστικό κύμα από έκρηξη, που προκλήθηκε στο βενζινάδικο Γαλάνη επί της οδού Πιερίων στη Βέροια, έσπασε τα τζάμια των γύρω καταστημάτων και γειτονικής τράπεζας σε απόσταση μεγαλύτερη των 50 μέτρων, ξυπνώντας τους περίοικους, που είχαν την αίσθηση σεισμού. Ο τρομακτικός θόρυβος από την έκρηξη έγινε αντιληπτός σε μεγάλο μέρος της πόλης.

Ακόμη και το μεσημέρι, γύρω στις 12:30, τα αίτια της έκρηξης δεν είχαν διευκρινιστεί, όπως μας πληροφόρησε εκπρόσωπος της Αστυνομίας, ο οποίος δήλωσε πως η προανάκριση διενεργείται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Ευτυχώς η έκρηξη δεν προκάλεσε θύματα, τα οποία θα είχαμε θρηνήσει, αν είχε συμβεί άλλη ώρα, κατά την οποία θα κυκλοφορούσαν αυτοκίνητα, πεζοί και προπαντός μαθητές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κλειστά παραμένουν σήμερα το γειτονικό στο βενζινάδικο 12o Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο καθώς  και ο διπλανός στο βενζινάδικο Παιδικός Σταθμός.

Μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι, η κυκλοφορία στην Πιερίων, σ’ έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της Βέροιας, δεν είχε αποκατασταθεί.

Δ Σ

Φωτογραφίες faretra.info
005007009010011012013015021

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 29795 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

Ειδήσεις με Διάρκεια