Αγροτικά Πολιτική

Κυκλοφόρησε τετρασέλιδο προεκλογικό φυλλάδιο του ΚΚΕ για τους αγρότες

Κυκλοφόρησε τετρασέλιδο προεκλογικό φυλλάδιο του ΚΚΕ  το οποίο απευθύνεται στις αγρότισσες, τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους και τους καλεί στις 20 Σεπτέμβρη να ψηφίσουν το ΚΚΕ τονίζοντας ότι «ο δρόμος της ρήξης με την ΕΕ, το ΔΝΤ, το κεφάλαιο περνά απαραίτητα από τη συσπείρωση με το ΚΚΕ και την ενίσχυσή του».

Στο φυλλάδιο, υπογραμμίζεται ότι οι αγρότες δεν πρέπει να παγιδευτούν από την προεκλογική απάτη των ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ για φοροελαφρύνσεις στους κατά κύριο επάγγελμα αγρότες και από υποσχέσεις για ισοδύναμα, αντισταθμιστικά και δήθεν ανακουφιστικά μέτρα.

elections2014_4Όπως τονίζει, «τους δοκιμάσατε όλα αυτά τα χρόνια… ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ. Μάθατε ότι ήταν συγκυριακά και τελικά ψεύτικα όσα σας έταζαν, για “μεγάλη ευρωπαϊκή αγορά” και “χρυσά κουτάλια”, απάτη τα περί φιλολαϊκών συμφωνιών μετά από “σκληρές διαπραγματεύσεις” και “μάχες”».

Καλεί επίσης να μην παγιδευτούν «από τη Λαϊκή Ενότητα (ΣΥΡΙΖΑ 2) που πήρε τη σκυτάλη της αντιμνημονιακής απάτης και συνεχίζει την αντιφατική, αδιέξοδη ρητορεία του ΣΥΡΙΖΑ» όπως αναφέρει και να απομονώσουν τη φασιστική, εγκληματική Χρυσή Αυγή.

Επισημαίνει ακόμα ότι «κανένα κόμμα, καμιά κυβέρνηση στο έδαφος του καπιταλιστικού ευρωμονόδρομου δεν μπορεί να σταματήσει την πορεία καταστροφής πολλών μικρών και μεσαίων αγροτοπαραγωγών. Δεν έχουν κάτι νέο να προτείνουν, όλα είναι παλιά και δοκιμασμένα. Στηρίζουν τον αντίπαλό σας και σας έφεραν σε αυτήν τη θέση».

Υπογραμμίζει ότι «το ΚΚΕ παλεύει για τη μόνη λύση. Το μόνο νέο δρόμο ενάντια στη φτώχεια, την ανεργία και το ξεκλήρισμα». Και προσθέτει: «Το νέο για σας, είναι η ένταξή σας σε αυτόν τον ανώτερο τύπο οργάνωσης της οικονομίας και κοινωνίας μέσω του αγροτικού παραγωγικού συνεταιρισμού των μικροϊδιοκτητών αγροτών, που θα μειώνει το κόστος παραγωγής, αξιοποιώντας καλύτερα τις παραγωγικές δυνάμεις».

To τετρασέλιδο προεκλογικό φυλλάδιο του ΚΚΕ

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας