Κάλεσμα του παραρτήματος Νάουσας της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ για αποφασιστική ενίσχυση του ΚΚΕ στις εκλογές

14217741712138894838Ψηφίζουμε - ενισχύουμε αποφασιστικά το ΚΚΕ!

Η Πανελλήνιας Ένωση Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ) Παράρτημα Νάουσας καλεί , όλους τους Αντιστασιακούς Αγωνιστές, τους απογόνους και τις οικογένειές τους, όλους τους φίλους της Αντίστασης, μπροστά στις κρίσιμες εκλογές της 20ής Σεπτέμβρη, να ψηφίσουμε και να ενισχύσουμε, αποφασιστικά και αποκλειστικά, τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ, γιατί, όπως τονίζεται, δεν ξεχνάμε πως:

- Το ΚΚΕ είναι το κόμμα της πραγματικής Αντίστασης - ΕΑΜ, ΕΛΑΣ, ΕΠΟΝ και ΔΣΕ. Υπήρξε η ψυχή και ραχοκοκαλιά, ο οργανωτής και καθοδηγητής της ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης, δίνοντας τα καλύτερα παιδιά του στον Αγώνα του ελληνικού λαού για το διώξιμο του ιμπεριαλιστή κατακτητή, για λευτεριά και κοινωνικά δικαιώματα.

- Μόνο το ΚΚΕ - και σήμερα - τιμά πραγματικά την Εθνική μας Αντίσταση, συνεχίζοντας τον αγώνα και οργανώνοντας την πάλη των εργαζόμενων για την ανατροπή των βάρβαρων αντιλαϊκών πολιτικών και μέτρων της λυκοσυμμαχίας της ΕΕ και του μεγάλου μονοπωλιακού κεφαλαίου για την έξοδο του κεφαλαίου από την κρίση, τα οποία επιβάλλονται με τα μνημόνια που υπέγραψαν, στήριξαν και εφαρμόζουν ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΠΟΤΑΜΙ και ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ κ.λπ. κοροϊδεύοντας τους εργαζόμενους πως, τάχα, αυτό είναι για το καλό τους!456f513de677e4fc67664113e10b55b1

Απεναντίας, μόνο το ΚΚΕ έχει και προτείνει πολιτική στρατηγική για φιλολαϊκή διέξοδο από την κρίση: Με αποδέσμευση από την ΕΕ με Λαϊκή Εξουσία - Λαϊκή Συμμαχία. Με κοινωνικοποίηση των μεγάλων συγκεντρωμένων μέσων παραγωγής και κεντρικό σχεδιασμό, με βάση τις παραγωγικές δυνατότητες της χώρας και κριτήριο την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών αντί για το κέρδος των καπιταλιστών.

Όλα τα άλλα κόμματα της αστικής διαχείρισης - μαζί και η «πρώτη φορά αριστερά» της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, όπως και η νεοσύστατη Λαϊκή Ενότητα του Λαφαζάνη - αποκαλύφθηκε ότι εξαπατούν το λαό, λέγοντας ότι τάχα υπάρχει φιλολαϊκή διέξοδος από την καπιταλιστική κρίση στο πλαίσιο της ΕΕ και των άλλων ιμπεριαλιστικών συμμαχιών που επιλέγουν.

Ως αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης, φίλοι της Αντίστασης και απόγονοι καταγγέλλουμε ακόμα μια φορά τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλ. Τσίπρα πως με την πολιτική που εφάρμοσε αποδείχτηκε ότι υπηρετεί τα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου, των μεγαλοεπιχειρηματιών όπως και τα άλλα αστικά κόμματα και κοροϊδεύει το λαό. Γι' αυτό και η κατάθεση στεφανιού στο Θυσιαστήριο της Καισαριανής από τον Αλ. Τσίπρα αποτελεί προσβολή και πρόκληση, καθώς είχε στόχο να κοροϊδέψει τους Αγωνιστές της ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης και τους απογόνους και πραγματικούς φίλους της Αντίστασης.

Οι αγωνιστές της ΕΑΜικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, οι οικογένειές τους και οι φίλοι της Αντίστασης ψηφίζουμε - ενισχύουμε, αποφασιστικά και αποκλειστικά τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ στην κάλπη της 20ής Σεπτέμβρη.

 το Δ.Σ.

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 29673 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

Ειδήσεις με Διάρκεια