Βαλκανικό Φεστιβάλ Ιππασίας 2015 στη Χαλκιδική

542_spolr

Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ξεκίνησε το Βαλκανικό Φεστιβάλ Ιππασίας 2015, που διεξάγεται στο Porto Carras Grand Resort της Χαλκιδικής.

Σήμερα έγινε η έναρξη του πρώτου διεθνή αγώνα υπερπήδησης εμποδίων ΙΚΕΜ CSI, ενώ την ερχόμενη εβδομάδα, το τετραήμερο 3 – 6 Σεπτεμβρίου 2015 θα ακολουθήσει το Βαλκανικό Πρωτάθλημα.

Εκπρόσωποι οχτώ χωρών με 146 αθλητές και 209 άλογα αναμένεται να πάρουν μέρος στην πρώτη διοργάνωση, με την Ελλάδα να δίνει δυναμικό παρών με 76 αθλητές και 115 άλογα. Ακόμη θα πάρουν μέρος η Βουλγαρία με 12 αθλητές και 16 άλογα, η Κύπρος με δύο εκπροσώπους, η Μ. Βρετανία με έναν εκπρόσωπο, η Σερβία με 7 ιππείς και 10 άλογα, η Τουρκία με 42 ιππείς και 55 άλογα και η Ουκρανία με έναν εκπρόσωπο.

Στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα της ερχόμενης εβδομάδας, επτά θα είναι οι χώρες που θα συμμετέχουν, ανάμεσά τους η Ελλάδα, η Τουρκία, η Βουλγαρία, η Ρουμανία, η Σερβία, Κροατία και η FYROM. Η Ελλάδα θα αναδείξει τους τέσσερις των εθνικών ομάδων και τους τέσσερις που θα αγωνιστούν στα ατομικά των κατηγοριών παίδων, εφήβων, νέων ιππέων, αμαζόνων και ενηλίκων αμέσως μετά το πέρας του Διεθνούς Αγώνα εμποδίων ΙΚΕΜ CSI.

Το Βαλκανικό φεστιβάλ ιππασίας τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ Χορηγοί και υποστηρικτές του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Ιππασίας είναι μεγάλες εταιρείες και οργανισμοί, όπως η ΜΕΤΚΑ, η Coral, η PremiuMares, ο ΟΠΑΠ, η Pharmathen, η μπύρα Mythos, η Kyvernitis Travel, η Superfast Ferries, η Moon Energy, η Marathon Pack, η Hertz, η Αδαμίδης ΑΕ, CPL και Χατζόπουλος. Χορηγοί επικοινωνίας είναι το Star Channel, το Μακεδονία TV, ο ΟΤΕ TV και ο Αγγελιοφόρος.

Η είσοδος στους αγώνες είναι ελεύθερη για όλους στις ιππικές εγκαταστάσεις του Porto Carras Grand Resort, ενώ το πρόγραμμα των αγώνων θα είναι πρωινό με ένα αγώνισμα και απογευματινό με δύο αγωνίσματα.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.hef.gr (email [email protected]) ή στο τηλ. 22990 49350 και στο facebook http://www.facebook.com/events/406842152697928/

Φ.Ι

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 30689 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

Ειδήσεις με Διάρκεια