Υγεία

Tέλος στον εφιάλτη κάθε γυναίκας πριν βγει στην παραλία

Ygeia-telos-kytaritida

Κυτταρίτιδα και τοπικό πάχος ανήκουν στο παρελθόν

Άμεσο και γρήγορο τέλος στον εφιάλτη ( κυτταρίτιδα και τοπικό πάχος) κάθε γυναίκας πριν βγει στην παραλία βάζει η σύγχρονη δερματολογία με την κρυολιπόλυση !
Η κρυολιπόλυση είναι απόλυτα ασφαλής θεραπεία σε όλους τους τύπους δέρματος, καθώς δεν τραυματίζει ούτε το δέρμα, ούτε τα νεύρα αλλά ούτε και τα αγγεία!
«Είναι μια νέα επαναστατική, ανώδυνη, μη χειρουργική θεραπεία εξάλειψης του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας» αναφέρει η εξειδικευμένη δερματολόγος-αφροδισιολόγος Δρ Αμαλία Τσιατούρα, τ. επιστημονικός συνεργάτης ΝΟΣ «Α. ΣΥΓΓΡΟΣ» και προσθέτει

«Η κρυολιπόλυση είναι το αποτέλεσμα πολύχρονων μελετών που εκπόνησαν επιστήμονες στο γενικό νοσοκομείο της Μασαχουσέτης αλλά και στην ιατρική σχολή του πανεπιστημίου Χάρβαρντ».

Η νέα θεραπεία είναι βασισμένη στην επιστημονική διαπίστωση ότι τα λιποκύτταρα ,που αντιστέκονται στην άσκηση και τη δίαιτα, είναι περισσότερο ευάλωτα στην έκθεση σε χαμηλή θερμοκρασία, σε σύγκριση με άλλα κύτταρα του δέρματος.
Έτσι λοιπόν η εφαρμογή ψύξης -15 οC τοπικά οδηγεί τα λιποκύτταρα στην κρυσταλλοποίηση και στην συνέχεια στην απόπτωσή τους (θάνατο).Το αποτέλεσμα αρχίζει να φαίνεται λίγες μέρες μετά τη θεραπεία!

ΤΡΟΠΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
Η θεραπεία εφαρμόζεται ως εξής: Ο γιατρός εφαρμόζει την κεφαλή της νέας συσκευής Cryolipo στην προβληματική περιοχή και την ψύχει επί 20-45’ περίπου (εξαρτάται από την έκτασή της). Η θερμοκρασία στα λιποκύτταρα φτάνει σε πολύ χαμηλές υπό του μηδενός θερμοκρασίες, έτσι τα κύτταρα αυτά οδηγούνται στην κρυσταλλοποίηση και στην συνέχεια την απόπτωση (καταστροφή).

«Σύμφωνα με αμερικανικές επιστημονικές μελέτες μετά την εφαρμογή της νέας θεραπείας, η μείωση του λίπους τοπικά έφτασε το 20.4% και 25.5% μετά από 2 και 6 μήνες αντίστοιχα» εξηγεί η Δρ Τσιατούρα.

Όπως αναφέρουν τα στοιχεία των μελετών η κρυολιπόλυση μειώνει το υποδόριο λίπος περίπου κατά 25% σε 1 συνεδρία (2014, Journal of Clinical, Cosmetic and InvestigationalDermatology), ενώ για την ολοκλήρωση της θεραπείας, ανάλογα με την περίπτωση, συνολικά απαιτούνται γύρω στις 5 εφαρμογές,ανά 2 περίπου εβδομάδες
Η νέα θεραπεία δίνει θαυμάσια αποτελέσματα και στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας όλων των τύπων και σταδίων.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
Η νέα θεραπεία είναι:
 ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗ – χωρίς νυστέρι και αναισθησία
 Ανώδυνη. Ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει αμέσως μετά την εφαρμογή της θεραπείας στις καθημερινές του δραστηριότητες
 Δραστική, με άμεση και ορατή μείωση της κυτταρίτιδας όλων των τύπων και όλων των σταδίων
 Ασφαλής, καθώς δεν προκαλεί καμία βλάβη στους πέριξ ιστούς, όπως τους μύες, αγγεία, νεύρα και οστά και δεν αφήνει σημάδια
 Ακίνδυνη και εφαρμόζεται στο χώρο του ιατρείου
 Αποτελεσματική, καθώς το αποτέλεσμα είναι οριστικό μετά από μία έως πέντε συνεδρίες.
 Άμεση, καθώς προσφέρει αποτέλεσμα στο παρά 5.

«Η θεραπεία μπορεί να συνδυαστεί χωρίς περιορισμούς με σωματική άσκηση αλλά και άλλες τυχόν θεραπείες που έχουν επιλεγεί από τον θεράποντα ιατρό» καταλήγει η Δρ Τσιατούρα.

Οι περιοχές που μπορεί να εφαρμοστεί είναι οι περιοχές που συγκεντρώνεται το πιο επίμονο λίπος (περιοχές λιποδυστροφίας): κοιλιά, μηροί, γλουτοί, πλάτη, μέση, μπράτσα και γόνατα.

Υποψήφιοι για κρυολιπόλυση είναι τα άτομα που είναι σε καλή γενική κατάσταση και παρουσιάζουν πρόβλημα εναπόθεσης τοπικού λίπους που τους ενοχλεί.Το αποτέλεσμα είναι οριστικό και δεν χρειάζεται επανάληψη, εφόσον διατηρηθεί φυσιολογικό το βάρους του ασθενούς.

Οι πιο συχνές «ανεπιθύμητες» ενέργειες είναι ήπιες: τοπικό ελαφρύ προσωρινό κοκκίνισμα, μελανιά και μούδιασμα τοπικά που υποχωρούν πολύ γρήγορα.

Η ΝΕΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΡYΟΛIΠΟΛΥΣΗΣ CRYOLIPO

Το Cryolipo προσφέρει:
 Κρυολιπόλυση για απώλεια τοπικού πάχους
 Υπερήχους για ενίσχυση της απώλειας τοπικού λίπους
 Ραδιοσυχνότητες για βελτίωση της όψης της κυτταρίτιδας και σύσφιξη

www.cosmeticdermamedicine.gr Τηλ.2106980451, 6945903041

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας