Άγρια συμπλοκή αντιεξουσιαστών - διαδηλωτών υπέρ του "ΝΑΙ" στην πλ. Δημαρχείου της Βέροιας (VIDEO)

Reportaz-Chalatsis-NAI-episodiaΠιάστηκαν στα χέρια αλλά χωρίς τραυματισμούς

Έγκαιρη η επέμβαση των αστυνομικών

Άγρια συμπλοκή, αντιεξουσιαστών - διαδηλωτών υπέρ του "ΝΑΙ" στην πλ. Δημαρχείου της Βέροιας, σημειώθηκε γύρω στις 21.30, στο περιθώριο της προγραμματισμένης εκδήλωσης Πολιτών της Ημαθίας, ενόψει του Δημοψηφίσματος της Κυριακής.

Reportaz-Chalatsis-NAI-episodia2Η ομάδα των 15 περίπου αντιεξουσιαστών, με συνθήματα κατά της Ε.Ε. και της οποιασδήποτε συμφωνίας Ελλάδας και δανειστών, προσπάθησαν να παρεισφρήσουν στον κύριο κορμό της συγκέντρωσης αλλά παρεμποδίστηκαν αμέσως από διαδηλωτές, ενώ για περισότερο από δύο λεπτά, και μέχρι να εμπέμβουν οι άνδρες της αστυνομίας η ένταση πυροδοτήθηκε, με έντονους διαπληκτισμούς, όταν κάποιοι εκ των διαδηλωτών προκάλεσαν με υβρεολόγια κάποιους εκ των αντιεξουσιαστών και επακολούθησαν σπρωξίματα και κροτίδες, χωρίς ευτυχώς τραυματισμούς.

Πρωταγωνιστές της περιφρούρησης από πλευράς των διαδηλωτών, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ημαθίας Πρόδρομος Ισαακίδης, ο πρώην Δήμαρχος Βέροιας Γιάννης Χασιώτης, ο Κώστας Ασλάνογλου, ο πρώην βουλευτής Κώστας Γιοβανόπουλος κ.α.

Δείτε το Video

Συντάκτης

Κωστής Χαλάτσης
Κωστής Χαλάτσης 317 posts

Δημοσιογράφος μέλος της ΕΣΗΕΜΘ, διαφημιστής, θεολόγος

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

Ειδήσεις με Διάρκεια