Βέροια

30 παιδικές χαρές στη Βέροια, προς πιστοποίηση

Γ. Παπαγιάννης αυξημένη η επικινδυνότητα σε πολλές, σε όλο το Δήμο

Την άσχημη αλλά και επικίνδυνη  κατάσταση παιδικών χαρών, σε πολλές περιοχές του Δήμου Βέροιας, κατήγγειλε ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Παπαγιάννης, στην αποψινή (01-07-15) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας και ειδικότερα την θερινή περίοδο που διανύουμε, τώρα που έκλεισαν και τα σχολεία. 

Μίλησε για χαλασμένα όργανα που πρέπει, όπως είπε,  πάραυτα να αποξηλωθούν και ζήτησε ενημέρωση για το ποια μέτρα προφύλαξης λαμβάνονται από το Δήμο, όπως περιφράξεις κ.α. “…Να φροντίσουν οι αρμόδιοι για την αποκατάσταση των χαλασμένων οργάνων ή για την αποξήλωσή τους…”, σημείωσε.

“…Σε όσες παιδικές χαρές υπάρχει πιστοποίηση παραμένουν ενεργές με την προβλεπόμενη συντήρηση. Όσες όμως κρίθηκαν ακατάλληλες, αποξηλώνονται ήδη. Υποδείξτε μας συγκεκριμένες που παρουσιάζουν τα προβλήματα που περιγράφετε…”, απευθύνθηκε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Β. παπαδόπουλος στον κ. Παπαγιάννη.  Πάντως, όπως πρόσθεσε ο κ. Παπαδόπουλος, η πιστοποίηση προχωράει συνολικά και είναι ύψους μέχρι 4.000 ευρώ, υπό την επίβλεψη συνεργείου ειδικών.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας