Αθλητικά

Τελετή ληξης της σεζον 2014-2015, του αθλητικού κολεγίου μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας

Topikos-athlitismos-lixi-2014-2015-Sezon-filippos

Στο γήπεδο μπάσκετ «Αρης Γεωργιάδης» στη Βέροια

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες (14-06-15) το πρωί στον ανοικτό χώρο του γηπέδου «Αρης Γεωργιάδης» στην Ελιά η εκδήλωση του το αθλητικού κολεγίου μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας που παράλληλα σήμανε και το τέλος της σεζόν 2014-15. Σε μια δίωρη εκδήλωση, και κάτω από έναν καυτό ήλιο, οι μικροί αθλητές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους συμμετέχοντας σε διαγωνιστικά παιχνίδια τριπόντων και ελευθέρων βολών για όλες τις ηλικίες υπό το βλέμμα του επίσημου προσκεκλημένου Κώστα Τσαρτσαρή.

Ο υπεύθυνος ακαδημιών του συλλόγου Δημήτρης Γκίμας προλογίζοντας και παρουσιάζοντας την εκδήλωση ευχαρίστησε όλους τους γονείς για την στήριξη στο σύλλογο ενώ στο σύντομο χαιρετισμό του, μεταξύ άλλων, είπε: «Σας ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή και συμβολή σας στη συλλογική αυτή προσπάθεια και την εμπιστοσύνη που δείχνετε για μια ακόμη φορά στην ακαδημία του Φιλίππου Βέροιας. Βασική μας αρχή είναι τα παιδιά να διασκεδάσουν και να «δουν» το μπάσκετ σαν παιχνίδι. Πάνω απ’ όλα προέχει η μόρφωση των παιδιών και έπειτα το μπάσκετ. Χαίρομαι που για μια ακόμη φορά φτάνουμε υγιείς στο τέλος της σεζόν και εύχομαι σε όλους σας καλό καλοκαίρι και τη νέα χρονιά ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες για όλους μας.»

Ο πρόεδρος του συλλόγου κος Γ. Τραπεζανλίδης είπε : «Συγχαρητήρια στους προπονητές για την οργάνωση της σημερινής εκδήλωσης αλλά και όλων όσων καταφέρνουν σε όλη την διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς που στηρίζουν το σωματείο μας γιατί χωρίς αυτούς δεν είμασταν σήμερα εδώ. Ένα μεγάλο μπράβο στα μικρά παιδιά για τις προσπάθειες τους, να έχουν υγεία και να συνεχίσουν σε αυτό το ρυθμό. Εύχομαι σε όλους καλό καλοκαίρι.»

Ο Κώστας Τσαρτσαρής : «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Ένα μεγάλο μπράβο για την σημερινή ημέρα και την προσπάθεια που έκαναν όχι μόνο σήμερα αλλά και καθ’ όλη την χρονιά. Εύχομαι συνεχίζοντας της προσπάθειες τα παιδιά να είναι γίνονται καλύτεροι άνθρωποι, καλύτεροι μαθητές και καλύτεροι αθλητές κάτι στο οποίο θα βάλουμε κι εμείς λίγο το χεράκι μας από αύριο (15/6) με την διεξαγωγή του Veria Basketball Camp 2015 που θα γίνει στη Βέροια. Εύχομαι να είστε όλοι μαζί μας σε αυτή τη προσπάθεια και να περάσουμε καλά.»

Παρόν στην εκδήλωσή ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας κος Θεόφιλος Κορωνάς, ο πρόεδρος του Φιλίππου Βέροιας κος Γιώργος Τραπεζανλίδης και ο παίκτης του Φιλίππου Γιώργος Τριχόπουλος οι οποίοι και απένειμαν στο τέλος τα δώρα στους νικητές.

Οι νικητές των διαγωνιστικών παιχνιδιών είναι :

ΝΟΚ-ΑΟΥΤ 1998-1999 – ΚΑΡΜΑΤΗΣ ΑΡΗΣ (Δωροεπιταγή LIO-LIOS)

ΝΟΚ-ΑΟΥΤ 2000-2001 – ΚΟΤΣΙΔΗΣ ΑΝΤ. (Δωροεπιταγή LIO-LIOS)

ΝΟΚ-ΑΟΥΤ 2002 – 2003 – ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜ. (ΔΩΡΟ BENETTON)

ΝΟΚ-ΑΟΥΤ 2004 – 2005 – ΖΙΑΜΠΟΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΣ (ΔΩΡΟ BENETTON)

ΝΟΚ-ΑΟΥΤ 2006 – 2007 – ΠΙΠΕΡΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (ΔΩΡΟ BENETTON)

ΝΟΚ-ΑΟΥΤ 2007 – 2008 – 2009 – ΑΣΙΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (ΔΩΡΟ BENETTON)

ΤΡΙΠΟΝΤΑ 1998-1999-2000 – ΜΠΙΖΑΚΗΣ ΚΩΝ. (Δωροεπιταγή LIO-LIOS)

ΤΡΙΠΟΝΤΑ 2001-2002 – ΤΣΙΓΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ (Δώρο Sport Center)

ΤΡΙΠΟΝΤΑ 2003-2004-2005 – ΜΑΒΒΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΔΩΡΟ BENETTON)

ΒΟΛΕΣ 2006-2007 – ΤΑΠΑΝΤΖΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Δώρο Sport Center)

ΒΟΛΕΣ 2007-2008-2009 – ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΘΟΥΛΑ (Δώρο Sport Center)

Στο τέλος της εκδήλωσης το λόγο είχαν οι γονείς των μικρών αθλητών οι οποίοι δήλωσαν συμμετοχή και διαγωνίστηκαν σε ελεύθερες βολές. Συμμετείχαν οι : ΚΥΒΕΝΤΙΔΗΣ, ΚΕΡΕΜΙΔΗΣ, ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ, ΣΤΑΥΡΑΚΙΔΗΣ, ΣΑΤΙΔΗΣ, ΜΑΒΒΙΔΗΣ, ΤΖΙΟΥΡΤΖΙΑΣ, ΑΒΡΑΑΜ, ΝΑΚΙΤΣΑΣ, ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧ., ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, ΧΩΜΑΤΑΣ, ΤΣΙΡΙΔΗΣ, ΚΟΖΑΣ, ΠΙΠΕΡΑΚΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, ΤΟΥΦΑΣ, ΑΛΕΞΙΟΥ, ΣΑΠΤΣΟΓΛΟΥ. Νικητής αναδείχθηκε ο ΠΙΠΕΡΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ο οποίος παράλαβε και το αναμνηστικό μετάλλιο από τον Κώστα Τσαρτσαρή.

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας