Ρεπορτάζ

Π.Α.ΜΕ: Μια νέα βάρβαρη, αντιλαϊκή συμφωνία έρχεται (VIDEO)

Reportaz-sillalitirio-pame-sti-veroia

Χθεσινό συλλαλητήριο στην πλ. Ωρολογίου της Βέροιας

Στο πλαίσιο διοργάνωσης πανελλαδικών κινητοποιήσεων του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου

“…Η κυβέρνηση άλλαξε αλλά τα προβλήματα για τις λαϊκές οικογένειες έμειναν ίδια…”.
Με αυτά τα λόγια ξεκίνησε την ομιλία του στο χθεσινό τοπικό συλλαλητήριο του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου, στην πλ. Ωρολογίου της Βέροιας,
ο οικοδόμος και μέλος της Γραμματείας του ΠΑΜΕ, Σούλης Ανδρεόπουλος.

Reportaz-sillalitirio-pame-sti-veroia2Ο ομιλητής, που πήρε το λόγο αμέσως μετά το σύντομο χαιρετισμό του Προέδρου των Συνταξιούχων ΙΚΑ Βέροιας Γ. Κουτσούκη, αφού αναφέρθηκε στο πανελλαδικό πλαίσιο κινητοποήσεων που διοργάνωσε χθες το Μέτωπο, έκανε λόγο για νέους εκβιασμούς ενώπιον του λαού, εν μέσω κρίσης, που πρωθείται μέσα από την επερχόμενη συμφωνία Κυβέρνησης – δανειστών, με το εξαιρετικά επικίνδυνο δίλημμα, όπως το χαρακτήρισε, να διαλέξει ανάμεσα στο σχέδιο Γιούκγκερ ή αυτό των Τσίπρα – Καμμένου.

Reportaz-sillalitirio-pame-sti-veroia3Ο κ. Ανδρεόπουλος, μεταξύ άλλων,  σημείωσε ότι μια νέα βάρβαρη,  συμφωνία έρχεται, με μείωση του λαϊκού εισοδήματος και νέα μέτρα σε συντάξεις, ασφαλιστικό και φορολογία και πρόταξε ως μόνη λύση την τελεσίδικη μη αναγνώριση του χρέους, ενώ έκανε λόγο για κορώνες περί της δήθεν σκληρής διαπραγμάτευσης, σε ένα πολιτικό σκηνικό που δεν άλλαξε σε τίποτα από εκείνο της προηγούμενης Κυβέρνησης, με παραπομπές της εφαρμογής των προεκλογικών υποσχέσεων του ΣΥΡΙΖΑ στο άγνωστο και αόριστο μέλλον.

Μετά το πέρας της ομιλίας ακολούθησε πορεία των διαδηλωτών από την οδό Μητροπόλεως προς την πλ. Εληάς.

Δείτε αποσπάσματα από τη συγκέντρωση, την ομιλία και την πορεία στο παρακάτω video

 

 

 

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας