Τοπικά

Ενημερωτική σύσκεψη Κ. Καλαϊτζίδη, για το τελωνείο Ημαθίας

Topika-nea-kalaitzidis-siskepsi-teloneio-imathias

Το τελωνείο Ημαθίας επισκέφθηκε την Δευτέρα  8η Ιουνίου ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας, όπου και είχε συνάντηση με την αναπληρώτρια διευθύντρια του κ.Ανθουλιά, τους υπαλλήλους του και τους εκτελωνιστές της περιοχής.

Ο κ. αντιπεριφερειάρχης τους ενημέρωσε για το σύνολο των ενεργειών που έχουν γίνει με πρωτοβουλία της Π.Ε Ημαθίας, όπως η παραχώρηση του χώρου στην Κουλούρα στις εγκαταστάσεις της «Αμάλθειας» και η επίσκεψη του με τους βουλευτές της προηγούμενης κοινοβουλευτικής περιόδου, τους δημάρχους και το Επιμελητήριο Ημαθίας στα αρμόδια υπουργεία, ώστε να εγκατασταθούν τα ενοποιημένα τελωνεία Ημαθίας, Πέλλας και Πιερίας στην περιοχή της Κουλούρας.

Αξίζει να υπενθυμιστεί ότι ο χώρος της Κουλούρας ήταν πρόταση και της Ομοσπονδίας Τελωνειακών Υπαλλήλων της χώρας.

Μετά την συνάντηση και με πρωτοβουλία του κ. αντιπεριφερειάρχη θα πραγματοποιηθεί  στις 10 το πρωί της Δευτέρας 15ης Ιουνίου, σύσκεψη στον χώρο του Τελωνείου Ημαθίας, παρουσία των βουλευτών της Περιφερειακής Ενότητας, των δημάρχων και των επαγγελματικών φορέων, ώστε να ληφθεί άμεσα η προϋπάρχουσα πρόταση της κεντρικής διοίκησης, για την μετεγκατάσταση των τριών τελωνείων στην Κουλούρα, μιας περιοχής η οποία εξυπηρετεί  Πέλλα και Πιερία και φυσικά την Ημαθία, που είναι  το βασικό εξαγωγικό κέντρο της χώρας.

banner-article

Ροη ειδήσεων