Αθλητικά

«Veria Basketball Camp 2015»

Topikos-Athlitismos-Camp-2015-Basket-Veroia

16 -21 Ιουνίου στο ΔΑΚ Δημήτριος Βικέλας

Συνέντευξη Τύπου των διοργανωτών

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν από κοινού, σήμερα (27-5-15) στο Δημαρχείο Βέροιας, ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, o Πρόεδρος του Ν.Π. ΚΑΠΑ Θεόφιλος Κορωνάς, οι Μπασκετμπολίστες Κώστας Τσαρτσαρής και Μανώλης Παπαμακάριος, και από πλευράς του Φιλίππου Βέροιας οι ηλιας λαζος και Χρήστος Μπλατσιώτης, με θέμα το πρώτο camp καλαθοσφαίρισης, που διοργανώνεται με την ονομασία «Veria Basketball Camp 2015», 16 – 21 Ιουνίου στο ΔΑΚ Δημήτριος Βικέλας του Μακροχωρίου.

Αναλυτικότερα, όπως τόνισαν όλοι οι παραβρισκόμενοι στο πάνελ της συνέντευξης, το Camp, στο οποίο αναμένεται να συμμετάσχουν πάνω από 100 παιδιά, έως 17 ετών, σύμφωνα με τις πρώτες εγγραφές (50 ευρώ η συμμετοχή), θα πρέπει να αποτελέσει πλέον θεσμό για τα δεδομένα του τοπικού αθλητισμού, όπου θα δοθεί η ευκαιρία οι συμμετέχοντες αλλά και όσοι τους περιστοιχίζουν, να γνωρίσουν σε βάθος τα μυστικά και τη μαγεία του αθλήματος.

ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΡΓΙΑΖΙΔΗΣ

Ο Δήμαρχος Βέροιας, αφού καλωσόρισε τους διοργανωτές στο Δημαρχείο μίλησε για το Camp τονίζοντας ότι διοργανώνεται από ανθρώπους που γνωρίζουν καλά το μπάσκετ, και το χαρακτήρισε χαρούμενο, ωφέλιμο και δημιουργικό για όλους και ιδίως για τα μικρά παιδιά της πόλης. «…Θα στεφθεί με επιτυχία, ώστε να μπορέσουμε να το διοργανώσουμε και του χρόνου…», κατέληξε.

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΟΡΩΝΑΣ

Ο Πρόεδρος του ΚΑΠΑ εξέφρασε τη χαρά του για το μέγεθος και το κύρος της διοργάνωσης, σε μια πόλη που, όπως είπε, έχει πολλά παιδιά στο μπάσκετ, κάτι που δημιουργεί επιπρόσθετο χρέος στήριξης της όλης προσπάθειας. Ευχήθηκε δε, να πάει καλά και να επαναληφθεί και του χρόνου.

ΗΛΙΑΣ ΛΑΖΟΣ

Ο εκπρόσωπος της Ομάδας του Φιλίππου Βέροιας εστίασε στον αποκλειστικό χαρακτήρα της διοργάνωσης, αναφερόμενος σε εφάμιλλης ποιότητας και δυναμικής διοργανώσεις της χρονιάς, που όπως επεσήμανε, έφεραν τη Βέροια στο επίκεντρο του αθλήματος, με ιδανική κατάληξη την παρούσα διοργάνωση.
Ευχήθηκε σε όλους ένα ευχάριστο καλοκαίρι με επιτυχία, απήχηση και να καταστεί το Camp θεσμός – κέντρο αναφοράς για τον τόπο.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΑΡΤΣΑΡΗΣ

«Διοργανώνουμε ένα Camp, ενός αθλήματος που μας χάρισε πολλά και στην πόλη που μου έδωσε, προσωπικά, πάρα πολλά…», υπογράμμισε ο Κ. Τσαρτσαρής προσθέτοντας ότι στόχος όλων είναι να δοθούν βάσεις που θα στηρίξουν το μέλλον, όχι μόνο στο ίδιο το σπορ, αλλά και πάνω στην νοοτροπία και την αγωνιστικότητα, ως αξίες του αθλητισμού. «…Θα φύγουμε όλοι σοφότεροι…», είπε και ευχαρίστησε όλους όσοι στηρίζουν το θεσμό και ιδιαίτερα τους ανθρώπους του Δήμου, καθώς και τους απλούς πολίτες.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΣ

Ο μπασκετμπολίστας, αφού ευχαρίστησε το Δήμαρχο για τη φιλοξενία, μίλησε για την αυθόρμητη ανταπόκρισή του στην πρόσκληση του Κ. Τσαρτσαρή για τη συμμετοχή του. «…Χρωστάμε να επιστρέφουμε στο μπάσκετ όσα μας δώρισε και δεν υπάρχει καλύτερη ευκαιρία από την ενασχόληση με τα νέα παιδιά. Φιλοδοξούμε η διοργάνωση να γίνει ένας σταθερός θεσμός…», είπε μεταξύ άλλων.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΛΑΤΣΙΩΤΗΣ

Τέλος, ο υπεύθυνος του Τεχνικού Επιτελείου του Φιλίππου μίλησε για ένα διαφορετικό πρίσμα μέσα από το οποίο καλούνται τα παιδιά να ζήσουν το μπάσκετ, μέσα από τη διοργάνωση και παρότρυνε τους όμορους Δήμου και τα περίχωρα να στείλουν το δικό τους κόσμο στην κερκίδα της διοργάνωσης.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας