Τοπικά

Συλλήψεις για κλοπές σε Βέροια και Αλεξάνδρεια

Topika-nea-syllipsis-naousa-giannitsa-klopes-narkotika

Σύμφωνα με το τρέχον αστυνομικό δελτίο, προχθές (11-05-2015) το πρωί συνελήφθη στην Αλεξάνδρεια από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, ένας 38χρονος, για απόπειρα κλοπής.

Ειδικότερα, νωρίτερα της ίδιας μέρας μετέβη σε εργοστάσιο στην Αλεξάνδρεια και προσπάθησε να εισέλθει στις αποθήκες όπου υπήρχαν εργαλεία και μηχανήματα εξοπλισμού του εργοστασίου, πλην όμως έγινε αντιληπτός από τον φύλακα και τράπηκε σε φυγή με το όχημά του.
Κατόπιν αναζητήσεων από τους ειδοποιηθέντες αστυνομικούς, ο 38χρονος εντοπίστηκε σε κοντινό σημείο από το εργοστάσιο και συνελήφθη. Σε έλεγχο που έγινε στο όχημα που επέβαινε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα καλώδιο μεγάλης ισχύος 15 μέτρων και διάφορα διαρηκτικά εργαλεία. Επιπλέον κατασχέθηκε και το προαναφερόμενο όχημα ιδιοκτησίας του ως μέσω τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Επίσης, χθες (12-05-2015) το μεσημέρι στην Βέροια, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας, 22χρονη για κλοπή.
Ειδικότερα νωρίτερα της ίδιας μέρας η συλληφθείσα πλησίασε 82χρονο ημεδαπό και με τη μέθοδο της απασχόλησης του απέσπασε το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ. Στην κατοχή της βρέθηκε το προαναφερόμενο χρηματικό ποσό και αποδόθηκε στον παθόντα.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας