Σχόλια

Πρωταπριλιάτικο τα περί… διαγγέλματος!

Sxolia teukros protapriliatiko peri diaggelmatos

Όσοι χθες, με αφορμή την… είδηση που δημοσίευσε η “Φαρέτρα” σχετικά με επικείμενο διάγγελμα του Πρωθυπουργού, άνοιξαν τους δέκτες τους για να τον ακούσουν, μάλλον διαψεύστηκαν.

Από πουθενά δεν προκύπτει , από τη μέχρι τώρα πολιτική της Κυβέρνησης, ότι υπάρχει πρόθεση να καταγγελθεί η στάση των εταίρων απέναντι της Ελλάδας, η αποχώρησή μας από την ΕΕ, ή ότι υπάρχει κυβερνητική πρόθεση για διαγραφή του χρέους! Ίσα- ίσα το αντίθετο υπάρχει κυβερνητική δέσμευση για την έγκαιρη αποπληρωμή του.

Όπως επίσης από πουθενά δεν προκύπτει ότι η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε εθνικοποίηση, πρώην δημόσιας περιουσίας. Αντίθετα η… “αξιοποίησή” της συνεχίζεται χωρίς σταματημό.
Αλλά και απο τα υπόλοιπα θέματα, που αναφέρθηκαν σύμφωνα με τις… “πληροφορίες” της “Φαρέτρας”, κανένα δεν ισχύει για μισθούς και συντάξεις, φορολογία, αλλά και εργασιακές σχέσεις.

Τέλος, όσο για τον κ. Στουρνάρα, που γράφτηκε ότι συνελήφθηκε, στην προσπάθεια του να διαφύγει από τη χώρα, μπορούμε να πούμε ότι ζει και βασιλεύει και κανένας δεν τον κουνάει από τη θέση του. Τώρα αν ο ελληνικός λαός είπε με την ψήφο του ότι πρέπει να αντικατασταθεί, αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο!

Συνεπώς, με το εν λόγω δημοσίευμα, απλώς τηρήθηκε το έθιμο της πρωταπριλιάς!
Και του χρόνου!

 

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας