Πολιτισμός

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε o ετήσιος χορός της Θρακικής Εστίας Βεροίας

Politismos Thrakiki Estia Veria

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 21 Φεβρουαρίου 2015 ο ετήσιος χορός της Θρακικής Εστίας Βεροίας,

στην αίθουσα του Music Hall Σείριος, στο Μακροχώρι Βεροίας, από μέλη και φίλους μας.

Η εκδήλωση άρχισε με τα παιδιά των χορευτικών τμημάτων (νηπίων και εφήβων) που παρουσίασαν χορούς της Θράκης με την επίβλεψη του χοροδιδασκάλου κ. Λίτου Σταύρου, Τα παιδιά του χορευτικού άξια απέσπασαν παρατεταμένα χειροκροτήματα από τους θαμώνες για την εμφάνιση τους και τις ευχαριστίες του διοικητικού συμβουλίου.

Το μουσικό σχήμα το αποτελούσαν οι:
Αλιάτσης Βασίλης κλαρίνο, Δεληολάνης Γιώργος κορνέτα, Κοσμίδης Νεκτάριος βιολί – τραγούδι, Κοσμίδου Τασούλα κρουστά – γκάϊντα, Λίτος Γιάννης Ακορντεόν.

Τον χορό μας τίμησαν με την παρουσία τους, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και μέλος μας, κ. Χατζηαθανασίου Τηλέμαχος, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Ασλάνογλου Στυλιανός και Σοφιανίδης Γεώργιος, ο δημοτικός κ. Παπαγιάννης Γιάννης η κ. Τενεκετζόγλου Ανθούλα και εκπρόσωποι πολιτιστικών συλλόγων του νομού μας.

Το μουσικό σχήμα μετέδωσε κέφι και ζωντάνια με τους ήχους της Θρακιώτικής μουσικής σε όλους τους παρευρισκομένους με αποτέλεσμα η πίστα να είναι συνεχώς γεμάτη από κόσμο που γλεντούσε και ο χορός κράτησε μέχρι τις 3:30 τα ξημερώματα.

Μετά την πραγματοποίηση της κλήρωσης οι αριθμοί που κερδίζουν είναι οι εξής:

Νο 657 ΤΑΜΠΛΕΤ
Νο 1,300 ΛΑΠΤΟΠ
Νο 1,503 ΤΑΜΠΛΕΤ
Νο 2,569 ΤΑΜΠΛΕΤ

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους το χορό μας και τους ευχόμαστε καλή σαρακοστή σε όλους.

Politismos Thrakiki Estia Veria2Στην αίθουσα της Θρακικής Εστίας Βεροίας παρουσιάσθηκαν η

Λοκμανίδου Γαρυφαλλιά Μαθήτρια με τον λαχνό Νο 1.300 που κερδίζει το ΛΑΠΤΟΠ και η

Γεωργιάδου Μαρία Μαθήτρια και μέλος του χορευτικού μας με τον Νο 1.503 που κερδίζει το ΤΑΜΠΛΕΤ.

Παρουσία του Διοικητικού Συμβουλίου δόθηκαν τα δώρα στις τυχερές μαθήτριες από τον πρόεδρο Βακάλη Στάθη με την ευχή από όλους μας για καλή πρόοδο στο σχολείο.

Επίσης τα υπόλοιπα δώρα (ΤΑΜΠΛΕΤ) τα παρέλαβαν οι τυχεροί στην διάρκεια του χορού μας και είναι η κ. Σαββαϊδου Βαρ. και ο κ. Κόγιας Νίκος.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΒΑΚΑΛΗΣ ΣΤΑΘΗΣ

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας