Εκδηλώσεις της Π.Ε. Ημαθίας για το νέο έτος

2014-12-31-Topika-ekdiloseis-neo-etos-2015Την Πέμπτη 1η Ιανουαρίου 2015 για τον καινούργιο χρόνο θα γίνουν οι παρακάτω εκδηλώσεις
1. Γενικός σημαιοστολισμός από τις οκτώ το πρωί μέχρι τη δύση του ηλίου.
2. Φωταγώγηση των δημοσίων και δημοτικών καταστημάτων καθώς και των καταστημάτων των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και των Τραπεζών, από τη δύση του ηλίου της 31ης Δεκεμβρίου 2014 μέχρι τις πρωινές ώρες της επομένης.
3. Ώρα 10.10΄ : Παράταξη στρατιωτικού τμήματος απόδοσης τιμών προ του Ιερού Ναού Αγίου Αντωνίου.
4. Ώρα 10.20΄ : Πέρας προσέλευσης των Αρχών, του Λαού και των προσκεκλημένων.
5. Ώρα 10.25΄ : Πέρας προσέλευσης των επισήμων
6. Ώρα 10.30΄ : Επίσημη δοξολογία με τη χοροστασία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας – Ναούσης & Καμπανίας κ. Παντελεήμονος
7. Αμέσως μετά το τέλος της δοξολογίας, στο κτήριο της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ, θα ανταλλαγούν ευχές με τις Αρχές της πόλης, το Λαό, τις Αναπηρικές, Εφεδροπολεμιστικές, Αντιστασιακές, Εργατικές, Επαγγελματικές, Αγροτικές, Εμπορικές, Συνεταιριστικές, Επιστημονικές, Επιμελητηριακές και Λογοτεχνικές Ενώσεις και Οργανώσεις, με τους εκπροσώπους του Τύπου καθώς επίσης και με τους εκπροσώπους των Συλλόγων, Σωματείων και διαφόρων φορέων που καλούνται να παραστούν και στις λοιπές εκδηλώσεις.
8. Τα όσα αφορούν την ιεροτελεστία θα ρυθμισθούν από την Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας. Την ευθύνη για την παράταξη στρατιωτικού αγήματος αναλαμβάνει η 1η Μεραρχία Πεζικού. Αρμόδια για την τήρηση της τάξης σ΄ όλες τις εκδηλώσεις είναι η Δ/νση Αστυνομίας Ημαθίας.
9. Τελετάρχης ορίζεται η κ. Αδάμου Ευαγγελία, υπάλληλος της Π.Ε. Ημαθίας-

Ο Αντιπεριφερειάρχης
Π.Ε. Ημαθίας – Π.Κ.Μ.

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 30324 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

Ειδήσεις με Διάρκεια