Κόσμος

Βούλιαξαν οι δρόμοι από τους απεργούς!!!

2014-11-30-Ellada-ert-bouliaxan-oi-dromoi

Στην πανελλαδική  κινητοποίηση της Πέμπτης 27 Νοέμβρη 

Ανθρώπινα ποτάμια πλημμύρισαν τους δρόμους της Αθήνας, σε μια από τις πλέον μαζικές απεργίες των τελευταίων χρόνων. Η ελεύθερη ΕΡΤ ήταν εκεί στο φυσικό της περιβάλλον, μαζί με τους ανθρώπους του καθημερινού μόχθου.

Σαφές μήνυμα προς τη συγκυβέρνηση ότι τελείωσαν τα ψωμιά της και δεν μπορεί πλέον να προκαλεί με νέες επιθέσεις, ήταν η επιτυχία της πανεργατικής απεργίας, που έδωσε την αφορμή για “ξέσπασμα” στον κόσμο.

Παρά τις διαφορετικές συγκεντρώσεις, ήταν τόσο μεγάλος ο αριθμός των απεργών, που αντικειμενικά δεν περίσσευε χώρος για διαχωρισμούς και αποστάσεις, αφού όλοι οι δρόμοι μπλόκαραν και οι διαδηλώσεις συναντήθηκαν μεταξύ τους.
Ιδιαίτερη εικόνα τα μπαλόνια των απεργών της Coca Cola, με συνθήματα για μποϊκοτάζ μέχρι να ανακληθούν οι απολύσεις και να ξαναλειτουργήσει στην Ελλάδα το εργοστάσιο.

Μαζικό το μπλοκ της ΕΡΤ με τον κόσμο να το επιδοκιμάζει και να το επευφημεί. Το αντίθετο δηλαδή από την αντιμετώπιση προς το μόρφωμα της τροϊκανής προπαγάνδας που με την προστασία των ΜΑΤ, έχει εγκατασταθεί στο Ραδιομέγαρο.

Συνεχίζουμε μέχρι την ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών και των εκφραστών τους…

Πηγή: http://www.ertopen.com

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας