Πολιτική

Σε καλό κλίμα όπως αναμενόταν η συνάντηση Βενιζέλου – Σημίτη

2014-11-22-Politiki-simitis-venizelos

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης των δυο ανδρών, δεν έγιναν δηλώσεις

Μετά το πέρας της συνάντησης, το ΠΑΣΟΚ ενημέρωσε πως οι δυο άνδρες είχαν μία πολύ ουσιαστική και σε βάθος συζήτηση με ανταλλαγή απόψεων, τόσο για τη διαπραγμάτευση με την τρόικα και τους εταίρους για την ολοκλήρωση του τρέχοντος προγράμματος και τη διαμόρφωση του νέου πλαισίου, όσο και για τις ανοικτές διεθνείς κρίσεις και ιδίως για το Κυπριακό και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

Επίσης, μίλησαν και για την εσωτερική πολιτική κατάσταση «όπου το μείζον ζήτημα είναι η σταθερότητα του τόπου και η διαμόρφωση της ευρύτερης δυνατής συναίνεσης γύρω από τον νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας» όπως είπε ο κ. Βενιζέλος.

Τέλος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ανέφερε ότι είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τον κ. Σημίτη «για την πορεία προς το συνέδριο της Δημοκρατικής Παράταξης, κορμός της οποίας είναι φυσικά το ΠΑΣΟΚ».

Ο Κώστας Σημίτης συμφώνησε ότι η Δημοκρατική Παράταξη αποτελεί ένα σημαντικό βήμα. Ο πρώην πρωθυπουργός επεσήμανε την ανάγκη να συνεχιστεί εντατικά η προσπάθεια συνεργασίας με όλες τις κινήσεις και τα πρόσωπα που θα μπορούσαν να συμβάλουν στην δημιουργία του αναγκαίου ισχυρού πόλου για την πολιτική σταθερότητα και το μέλλον της χώρας.

Κατά το χθεσινό ραντεβού του κ. Βενιζέλου με τον πρώην πρόεδρο του κόμματος Γιώργο Παπανδρέου επιβεβαιώθηκε η διαφωνία των δύο πλευρών για το θέμα της Δημοκρατικής Παράταξης και της μετεξέλιξης του ΠΑΣΟΚ.

Πηγή: http://www.efsyn.gr

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας