Σχόλια

Απίστευτος ο κόσμος κι ο χαρακτήρας σας!

2014-11-13-sxolia-georgantas-diloseis

Έγραψε… Ιστορία ο νέος Υφυπουργός Παιδείας Γ. Γεωργαντάς

Σηκωθείτε από καναπέδες, ντιβάνια, καρέκλες και ψηφίστε ΝΔ, για τη σωτηρία της μεγάλης εθνικής και πάνω από όλα πατριωτικής μας παράταξης, και ειδικότερα οι ευεργετηθέντες εκ του κόμματος, θα μπορούσε να είναι το ρεζουμέ των όσων δήλωσε ο νέος Υφυπουργός Παιδείας Γ. Γεωργαντάς σε εκδήλωση της ΝΔ στο Κιλκίς.

Και για να θυμόμαστε πριν ψηφίσουμε, πιστοί στα παραγγελόμενα:

Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια ήταν το ιερό τρίπτυχο της πάλαι ποτέ κραταιάς ΝΔ…

Την Πατρίδα την πουλήσανε προ καιρού στους χρηματοπιστωτικούς κατακτητές συνεχίζοντας επάξια το έργο του απάτριδος ΓΑΠ.
Τη θρησκεία την καπηλεύτηκαν όσο καλύτερα μπορούσαν, παίζοντας με το θρησκευτικό συναίσθημα των Ελλήνων από την εποχή του παππού Καραμανλή, από τους οποίους ωστόσο έκρυψαν επιμελώς ότι προσυμφώνησαν τα τελευταία χρόνια τόσο αυτοί όσο και οι προκάτοχοί τους με τους Ευρωπαίους για την αποκαθήλωση μέχρι και του Σταυρού από την Ελληνική Σημαία. (Σημειωτέον ουκ ολίγα στελέχη τους υπηρετούν πιστά τη σκοτεινή Μασονία).

Όσο για την οικογένεια… την εξόντωσαν σταδιακά. καταστρέφοντας συστηματικά, με κάθε έκφανση της πολιτικής τους, τους συνεκτικούς αρμούς της, αλλοιώνοντας τον ιερό ρόλο της γυναίκας, ρίχνοντάς την σε μια βιοπάλη χωρίς αντίκρισμα, απομακρύνοντας την από την εστία της μητρικής ανατροφής, αφού πρωτίστως την απέτρεψαν εκ των πραγμάτων, να κάνει και παιδιά, λόγω της τεχνητής οικονομικής κρίσης. Τον άνδρα τον έκαναν αποδέκτη της οικογενειακής και κοινωνικής ντροπής για τη χρεωκοπία του νοικοκυριού του, οδηγώντας τον πολλές φορές μέχρι και στην αγχόνη, ενώ τα εναπομείναντα παιδιά, μεταναστεύουν αναγκαστικά… δούλοι στις δυτικοευρωπαϊκές, συνήθως, αυλές των δανειστών – δυναστών μας…

Και μετά από όλα αυτά αντί να μετακομίσουν οι ίδιοι στο εξωτερικό για να γλιτώσουν την κοινωνική κατακραυγή, ζητούν και πάλι την κοινωνική προεκλογική τους στήριξη δια στόματος Γ, Γεωργαντά του νέου Υφυπουργού Παιδείας που υπενθυμίζει, απροκάλυπτα την «υποχρέωση» που έχουν όσοι «ευεργετήθηκαν» επί ΝΔ με προσλήψεις, συμβάσεις και οποιαδήποτε άλλη διευκόλυνση να «προσφέρουν» κάποια υπηρεσία με τη σειρά τους στο κόμμα του Αντώνη Σαμαρά.
Να συνδράμουμε όλοι. Να μη μας πούνε και… αχάριστους!!!

 

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας