Αθλητικά

Ο Φίλιππος Βέροιας τίμησε τον Κώστα Ποταμόπουλο

2014-11-10-Athlitika-timise-potamopoulo-o-filippos

Στην τρίτη τιμητική βράβευση προχώρησε η διοίκηση του ΑΠΣ Φίλιππου Βέροιας

πριν τον αγώνα του Σαββάτου μεταξύ Φιλίππου – Καβάλας. Το τιμώμενο πρόσωπο αυτή τη φορά ήταν ο Κώστας Ποταμόπουλος που εμφανώς συγκινημένος παρέλαβε το αναμνηστικό του από τον πρόεδρο κο Τραπεζανλίδη Γιώργο.

Ο βετεράνος καλαθοσφαιριστής ξεκίνησε την αθλητική του καριέρα από τον στίβο και συγκεκριμένα τον ακοντισμό, αγωνίστηκε παράλληλα στην ομάδα βόλεϊ του συλλόγου, αλλά τελικά τον κέρδισε η πορτοκαλί θεά και το μπάσκετ.

Αγωνίστηκε αποκλειστικά και μόνο στον Φίλιππο Βέροιας από το 1976 μέχρι το 1994, καθώς δεν έπαιξε ποτέ του σε άλλη ομάδα και διακρίθηκε ιδιαιτέρως για το δυναμικό του παιχνίδι κάτω από το καλάθι.

Ο Κώστας Ποταμόπουλος δήλωσε στο filipposbc.gr : «Μέσα σ’ αυτό το γήπεδο για πάνω από 20 χρόνια περάσαμε όμορφες στιγμές, νίκες, ήττες με ιδρώτα και πολύ προσπάθεια. Αυτό που έμαθα μέσα από τον αθλητισμό είναι ότι όταν γονατίζεις πρέπει να ξέρεις να σηκώνεσαι, να έχεις διάθεση να προσπαθείς συνεχώς. Είναι ότι καλύτερο αφήνει προίκα ο αθλητισμός σε κάθε νέο άνθρωπο. Βέβαια ο αθλητισμός στα δικά μας χρόνια ήταν πιο ερασιτεχνικός απ’ ότι είναι σήμερα. Εύχομαι στον Φίλιππο που σήμερα βρίσκεται σε μια νέα πορεία ότι καλύτερο. Ξέρω ότι γίνεται μεγάλη προσπάθεια από διοίκηση, προπονητές και παίκτες και εύχομαι να έχει αποτέλεσμα γιατί αποτελεί και κίνητρο για τα νέα παιδιά που πλέον άρχισαν και γεμίζουν τις κερκίδες. Είναι τιμή για την πόλη της Βέροιας να έχει ομάδα μπάσκετ στην Α2 αλλά πιστεύω σε λίγο καιρό η θέση της θα είναι στην Α1. Ευχαριστώ τον Φίλιππο για τιμή που μου έκανε σήμερα.»

banner-article

Ροη ειδήσεων