Σχόλια

Ελλείψει απαρτίας αναβλήθηκε η έκτακτη συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Βέροιας

2014-11-07-sxolia-anavoli-apartia-dim-kin2

Εις Δευτέραν όμως τα… σπουδαία για την κυκλοφοριακή μελέτη!

Αναβλήθηκε τελικά η έκτακτη για σήμερα συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Βέροιας, που κλήθηκε αιφνιδιαστικά τόσο για τα μέλη της όσο και για τους εκπροσώπους του Τύπου, να σπεύσει επί της γνωμοδότησης προς το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας, το οποίο Συνεδριάζει τη Δευτέρα με πρώτο και καυτό θέμα την νέα κυκλοφοριακή μελέτη που όπως φαίνεται από τα… συμφραζόμενα των καιρών, θα προωθηθεί η μονοδρόμηση των οδών Μητροπόλεως και Βενιζέλου, κατά την 5η πρόταση του μελετητή.

2014-11-07-sxolia-anavoli-apartia-dim-kin4Η πρόταση προβλέπει καθοδική μονοδρόμηση της Μητροπόλεως προς ΜΕΒ και της Βενιζέλου προς Σταδίου.

Η συνεδρίαση αναβλήθηκε για την Κυριακή το απόγευμα, ελλείψει απαρτίας, αν και όλοι όσοι παραβρέθηκαν σήμερα το μεσημέρι, όπως κι εμείς, πιθανολογούμε δύο τινά.
Ή ότι θα αναβληθεί εκ νέου και την Κυριακή για τον ίδιο λόγο, με συνέπεια πιθανή αναβολή του θέματος και κατά την ημερήσιας διάταξης συζήτηση της Δευτέρας ή θα γνωμοδοτήσει θετικά και … «μάνι – μάνι», συμπλέοντας με την αναμενόμενη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για ψήφιση της απόφασης.

Ο κύβος βέβαια δεν ερρίφθη ακόμα, ωστόσο οι σπασμωδικές κινήσεις από πλευράς Επιτροπών και Οργάνων του Δήμου μάλλον φωτογραφίζουν με σαφήνεια τις θέσεις και τις προθέσεις της.
Σημειωτέον ότι προχθές συνεδρίασε εκτάκτως η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής 8.30 το πρωί (!!!), χωρίς προηγούμενη ενημέρωση ούτε του Τύπου!!!

2014-11-07-sxolia-anavoli-apartia-dim-kin3Αξιοσημείωτη υπήρξε η παρουσία καταστηματαρχών του Εμπορικού Συλλόγου της Βέροιας στο μεσημεριανό ραντεβού, όπου παρόλη την αναβολή της σημερινής συνεδρίασης, έσπευσαν σε off the record διάλογο μεταξύ τους και με τους 6 εκ των Συμβούλων της Κοινότητας, να εκφράσουν την οργή τους για τις κινήσεις των Επιτροπών, και τη Μελέτη, που όπως υποστηρίζουν δεν έχει λάβει υπόψη της τα συμφέροντά τους. Μάλιστα απείλησαν ότι θα προσφύγουν σε ασφαλιστικά μέτρα κατά της απόφασης που θα εγκρίνει μια μονοδρόμηση της Μητροπόλεως.

 

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας