Γενικά

Μεγάλη συμμετοχή στην ανασύσταση του Τουριστικού Ομίλου Βέροιας

2014-09-30-koinonika-epikaira-anasystash-tov

Δεκάδες πολίτες της Βέροιας έδωσαν το παρόν τους χθες το απόγευμα (29 Σεπτεμβρίου 2014)  στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών,  στην Γενική Συνέλευση ανασύστασης του Τουριστικού Ομίλου Βέροιας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Ομίλου.

Την ευθύνη της διαδικασίας είχε ο κος Πολυχρονιάδης Θεόδωρος ο οποίος καλωσόρισε τα μέλη του ΤΟΒ αναφερόμενος στην ανάγκη του τόπου για Ανάπτυξη που μπορεί να έρθει μέσω του τουρισμού.

Κατόπιν, ο πρώτος πρόεδρος του ιστορικού ΤΟΒ κος Βλαχόπουλος Δημήτριος, φανερά συγκινημένος από το εγχείρημα ανασύστασης, αναφέρθηκε σε έναν προς έναν τους ανθρώπους που «άναψαν και πάλι τη φλόγα του Τουριστικού Ομίλου».

Εκ μέρους της προσωρινής επιτροπής διοίκησης, η φιλόλογος – αρχαιολόγος κα Λάμπρη Χαρά παρουσίασε την υφιστάμενη κατάσταση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής, αναφέρθηκε στα ζητήματα που δημιουργούν εμπόδια στην τουριστική ανάπτυξη της πόλης και περιέγραψε το πνεύμα στο οποίο θα κινηθεί ο νέος Τουριστικός Όμιλος Βέροιας.

Το παρών έδωσε και ο αντιδήμαρχος Βέροιας κος Λυκοστράτης Βασίλης, αρμόδιος για θέματα τουρισμού, δηλώνοντας την επιθυμία του Δήμου να συνεργαστεί με τον ΤΟΒ για την προώθηση του τουρισμού.

2014-09-30-koinonika-epikaira-anasystash-tov2Στις εκλογές που ακολούθησαν, εξελέγησαν τα εξής μέλη στα αντίστοιχα συμβούλια όπως ορίζει το αρχικό και σε ισχύ καταστατικό του ΤΟΒ από το 1958 (με αλφαβητική σειρά):

Διοικητικό Συμβούλιο (9μελες)
Βλαχογιάννη Ιφιγένεια
Βλαχόπουλος Κωνσταντίνος
Ζυγουλιάνος Στέργιος
Θεοχαρόπουλος Αντώνης
Κωνσταντούδη Ισαβέλλα
Λάμπρη Χαρά
Πατσίκας Ζήσης
Πιλιτσίδου Γιάννα
Τασιοπούλου Ασπασία

Ως αναπληρωματικά μέλη: Τζήμα – Τόπη Συρμούλα, Ορφανίδης Αριστείδης, Γκόγκα Ελένη.

Πειθαρχικό Συμβούλιο (4μελες)
Αβραμίδης Μιχάλης
Αναστασίου Σωκράτης
Κονδονής Αντώνης
Πολυχρονιάδης Θεόδωρος

Εξελεγκτική Επιτροπή (3μελης)
Καρακώστα Ζωή
Κουμούσης Δημήτριος
Τσιτλακίδης Κωνσταντίνος

Τις επόμενες μέρες, τα νεοεκλεγμένα μέλη θα συνεδριάσουν προκειμένου το Διοικητικό Συμβούλιο να συγκροτηθεί σε Σώμα.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας