"Άβε Καίσαρ... Οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν"!

2014-07-31-sxolio-foroi-prostimaΤην επόμενη φορά που θα αναρτήσουμε σχόλιο περί φορολογικών εξελίξεων, δε θα βρούμε πιθανότατα μια παρόμοια φωτογραφία, στην οποία θα συνυπάρχει με τον εικονιζόμενο και μια κούπα καφέ! Θα θεωρείται... «τεκμήριο» εισοδηματικής επάρκειας!

Αυτά, καθώς και πάλι στο ίδιο μήκος κύματος, όπως πάντα, τα κυβερνητικά νομοθετήματα δεν αφήνουν περιθώρια να ανασάνει ούτε δευτερόλεπτο ο φορολογούμενος πολίτης, με το μεν κύμα να παραμένει στο ίδιο μήκος σάρωσης των ευρείας μάζας εξουθενωμένων, να αυξάνει δε, καθ' ύψος των απάνθρωπων απαιτήσεων, ώστε να βυθίσουν τον κόσμο σε ακατάσχετη απόγνωση.

«...Ο υπόχρεος απόδοσης παρακρατηθέντος φόρου, ο οποίος δεν απέδωσε το φόρο αυτόν εντός της νόμιμης προθεσμίας προς πληρωμή, υπόκειται σε πρόστιμο ίσο με το ποσό του φόρου που δεν αποδόθηκε...», αναφέρει σημερινό άρθρο του Γ. Δαλιάνη που αναδημοσιεύουμε από τις ηλεκτρονικές εφημερίδες http://www.artion.gr και http://www.alfavita.gr.

Είναι η δεύτερη εγκληματική «πράξη» στο θέατρο του παραλόγου, (όπου υποκριτική και υποκρισία ταυτίζονται περίτεχνα) μετά την ανακοίνωση της κατάργησης του ΑΦΜ, όσων επιχειρηματιών δεν αποδίδουν τα ... «του Καίσαρος».

Έρχεται μάλλον και ο Καιρός, εγγύς γαρ εστί, που θα ακουστεί το «Χαίρε Καίσαρ, οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν»!
Και θα'ναι... ουκ ολίγοι!!!

 

Συντάκτης

Κωστής Χαλάτσης
Κωστής Χαλάτσης 317 posts

Δημοσιογράφος μέλος της ΕΣΗΕΜΘ, διαφημιστής, θεολόγος

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

Ειδήσεις με Διάρκεια