Σχόλια

Γκρίζα τα πράγματα…

2014 07 29 Politiki papakonst eidiko dikasthrio

Γκρίζο φόντο αναμένεται να χρωματίσει οριστικά το «κάδρο» της υστεροφημίας (ήδη βεβαρυμμένης) του πρώην και αλησμόνητου Υπουργού Οικονομικών, της Κυβέρνησης «Λεφτά Υπάρχουν», Γ. Παπακωνσταντίνου, από τη στιγμή που όπως όλα δείχνουν, δρομολογείται η παραπομπή του στο Ειδικό Δικαστήριο για αφαίρεση στοιχείων από τη «Λίστα Λαγκάρντ».

Φημισμένος για την χαρισματική του ιδιότητα στα «μαγειρέματα» και τα «μαγικά» (βλέπε παραχάραξη στατιστικών δημοσιονομικών στοιχείων, προκειμένου για είσοδο στο ΔΝΤ) ο εκκολαπτόμενος “μάγος” της Bilderberg, πριν καλά-καλά ξεμυτίσει από το «αυγό» της καριέρας του, είχε τακτοποιήσει το μισό σόι του, απαλλάσσοντάς το επιμελώς κι από φορολογικούς ελέγχους σε βάρος φυσικά του Δημοσίου, για το … «όφελος» του οποίου δρομολόγησε τη σύγχρονη οικονομική «γενοκτονία» των Ελλήνων.

Έρχεται λοιπόν η ώρα που θα κάτσουν πολλοί στο σκαμνί, όπως είχε γράψει προφητικά (;), πριν από ένα περίπου μήνα, ο Νίκος Χατζηνικολάου.
Το προφητικό χάρισμα είχε όμως από πάντα υπερφυσικές αναφορές κι όχι δημοσιογραφικές.

Θα δούμε κι άλλους μάλλον, ίσως και σύντομα, στο εδώλιο του κατηγορουμένου και ενδεχομένως αυτό να λειτουργήσει… «κατευναστικά» στην αδικημένη μάζα από τους καθοδόν υπόδικους και την προηγηθείσα πολιτική τους.

Οι επίμονοι εφιάλτες όμως δεν κατευνάζονται με βαλεριάνα… ούτε παύουν συνήθως με… «αλλαγή» πλευρού.
Πρέπει να …«ξυπνήσεις» για να τους εξαφανίσεις!

 

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας