Σχόλια

Ασφαλώς… ανασφάλεια για τους αγρότες!

2014-06-03-anaggelia-zhmias-elga

Αν μπορούμε να μιλήσουμε για το «δις εξαμαρτείν», θα μιλήσουμε τουλάχιστον για τις δύο χαρακτηριστικότερες καταστροφές χιλιάδων στρεμμάτων στην Ημαθία, με κορυφαίες αυτή της Μελίκης και τη χθεσινή της Νάουσας από τις άγριες και αιφνιδιαστικές χαλαζοπτώσεις.

Πολλοί έχουν «τραβήξει» το αυτί του ΕΛΓΑ, του αρμόδιου κρατικού φορέα αποζημιώσεων των Γεωργών, αλλά ούτε «ιδρώνει» καθώς φαίνεται, «εις ώτα, μη ακουόντων», μετά από κινήσεις  της Δημάρχου Βέροιας, των τοπικών Βουλευτών, της ενημέρωσης, από τους αγρότες του Αλέξη Τσίπρα, της μηνυτήριας αναφοράς της Κοινοπραξίας Συνεταιριστών – Ομάδων Παραγωγών και Ε.Κ.Ε., με τελευταία τη σημερινή κρούση «ελέγχου», στο τοπικό κατάστημα του Φορέα, από το νεοεκλεγέντα και  μέλλοντα Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καλαϊτζίδη, ο οποίος δεν έβγαλε άκρη, αρμοδίων απόντων!

Αεροπλάνα αντιχαλαζικής προστασίας δεν σηκώνονται, ως όφειλαν, μετά από τις αλλεπάλληλες καιρικές επιθέσεις, αφήνοντας για ακόμη μια φορά τους αγρότες εκτεθειμένους και ανήμπορους να πράξουν οτιδήποτε.

Αμαρτία μεγάλη η καταβολή εισφορών χωρίς αντίκρισμα και δυστυχώς έπεται και συνέχεια, τόσο στον αγροτικό όσο και σε όλον τελικά τον κόσμο των ανασφαλών “ασφαλισμένων”!!!

 

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας