Σχόλια

Με… “συρματόσχοινα” η κρεμάλα!!!

2014-07-21-sxolio-sirmatosxoino

Έρχεται ίσως καιρός – μη γένοιτο – που τα τραγικά και απελπισμένα θύματα της προκατασκευασμένης και υποκινούμενης δημοσιονομικής κρίσης θα αντικαταστήσουν το σχοινί του απονενοημένου διαβήματος της απόγνωσης με το συρματόσχοινο των απαιτήσεων της Ευρωπαϊκής πολιτικής και της καταναγκαστικής εφαρμογής της από τους υποτακτικούς της ελληνικής συγκυβέρνησης!

Δεν είναι κινδυνολογικά στοχάσματα αυτά, παρά μόνο ρεαλιστικές προσεγγίσεις μιας ξεδιάντροπης πραγματικότητας που κατά κυριολεξία σατανικά, επιβάλει όρους σύγχρονης ασφάλειας και ευρωπαϊκής πολυτέλειας σε πολίτες που η ίδια πρωτίστως οδήγησε στην κρεμάλα κατά χιλιάδες στην πατρίδα μας .

Η δε συγκυβέρνηση της άκριτης και άνευ όρων υποταγής συνδράμει στο χρονικό της εξόντωσης του λαού καταναγκάζοντάς τον να πληρώνει το extra νταβατζηλίκι της ευρωπαϊκής μας εναρμόνισης, νομοθετώντας ή υιοθετώντας νόμους περί ασφάλειας και ποιότητας ζωής!

Όταν όλο το χειμώνα χρεώθηκες τα κοινόχρηστα 5 ετών για το πετρέλαιο της κεντρικής θέρμανσης και ανέμενες το καλοκαίρι να «ανασάνεις» και βλέπεις αίφνης κοινόχρηστα για επισκευή ανελκυστήρα στα 200 ευρώ… τότε αισθάνεσαι τον ίλιγγο της οικονομικής σου καταβαράθρωσης που δεν έχει… πάτο!

Οι αλήθειες πρέπει να καταγγέλλονται. Αυτό επιτάσσει ο κώδικας δεοντολογίας λειτουργίας των φορέων επικοινωνίας και ενημέρωσης, εφόσον αυτοί τιμούν το ρόλο τους, σύμφωνα και με τις… «οδηγίες πολιτισμού» της Ε.Ε.

 

banner-article

Ροη ειδήσεων