Σχόλια

Οι δραστικές ιδιότητες του… «Βοριδικού» οξέος!

2014-06-30-Sxolio-Boridis-Proslipsis

Άμεσα δραστικές αναμένονται οι ιδιότητες του… «βοριδικού» οξέως, κατά τη χρήση του στους χώρους της Υγείας, Νοσοκομείων μεγάλων αστικών κέντρων ως επί το πλείστον, για την εξόντωση εντόμων, τρωκτικών αλλά και για την εξάλειψη, ή τουλάχιστον την απομείωση γενικότερων παθογενών φαινομένων, όπως ταλαιπωρίες ασθενών και γιατρών, ελλείψει προσωπικού, υπερκορεσμού των εφημεριών, ράντζων στους διαδρόμους και άλλα τέτοια τριτοκοσμικά.

Ωστόσο ήξερε η Κυβέρνηση που έριξε το «βοριδικό» οξύ στο χώρο, καθώς η δραστικότητά του, του οποίου οι χημικές ιδιότητες είναι αξεπέραστες, ξεπέρασε κάθε όριο προσδοκίας ταχύτητας ανταποκρίσεως στις ανάγκες.
Σήμερα ανακοίνωσε ο Υπουργός ότι από αύριο κιόλας (!!!) θα ανακοινωθούν αναλυτικά 2.800 προσλήψεις γιατρών, νοσηλευτών και προσωπικού διαφόρων ειδικοτήτων, μεταξύ αυτών 200 θέσεις για το ΕΚΑΒ.

Τρέχουσες ανάγκες, που σύμφωνα με καταγγελτικό ρεπορταζ του “tanea.gr”, «…σε ένα 24ωρο εφημερίας το νοσοκομείο της Νίκαιας δέχεται κατά μέσο όρο 1.600 ασθενείς και ο Ευαγγελισμός 1.400. Το πρόβλημα των ελλείψεων σε προσωπικό στα νοσοκομεία είναι εμφανές, ενώ γιατροί και νοσηλευτές έχουν επιπλέον να αντιμετωπίσουν και το ζήτημα των φθηνών υλικών που παραγγέλνουν οι διοικήσεις, λόγω σφικτών προϋπολογισμών…».
Αυτά τα νέα είναι βέβαια μπαγιάτικα και πολυκαιρισμένα, αφού κρατάει χρόνια η «κολόνια» της «δυσωδίας» στο χώρο της Υγείας, αλλά οι εξαγγελίες του Μάκη Βορίδη φρεσκότατες!

Δεν γνώριζαν, ή δεν μπορούσαν οι προκάτοχοί του, να υποσχεθούν τουλάχιστον, τα παραπάνω;;;
Άλλωστε υποσχέσεις αφειδώς δίνονται, καθότι δε στοιχίζουν. Προσλήψεις υπάρχουν. Γενναιόδωρος ο Μάκης…

 

banner-article

Ροη ειδήσεων