Σχόλια

Παγκόσμια «Τζ…ημέρα» κατά των ναρκωτικών!!!

2014-06-26-sxolio-tzhmeros

Ο Θάνος και ο …Θάνατος, ίδια σπαθιά κρατούνε!!!

Η 26η Ιουνίου καθιερώθηκε ως «Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών και της Παράνομης Διακίνησής τους» και ο Θάνος Τζήμερος, εισηγήθηκε … πρωτότυπα, επίκαιρα και πάνω από όλα… «τολμηρά», να δοθεί «δωρεάν στα πρεζόνια» το φορτίο άνω των δύο τόνων ηρωίνης που βρέθηκε και κατασχέθηκε πρόσφατα από τις ελληνικές Αρχές.

Άλλωστε η πρωτοπορία σε κοινωνικά προβλήματα, ακόμη και με τη μέθοδο της «ευθανασίας» εκ λαϊκισμού, φανταζόμαστε ότι συνάδει με το σκεπτικό και τα ποιοτικά standards της παράταξης, ευρω (ή εβραιο) –αμερικανικού προφίλ, «Δημιουργία Ξανά» της οποίας ηγήθηκε ο Θάνος Τζήμερος, στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές, αλλά και της ευρωβουλευτικής εκδοχής και εκφοράς της ως… «Γέφυρες».2014-06-26-Ellada-tzhmeros

«…Μέχρι τώρα τα ναρκωτικά που κατάσχονται από την αστυνομία αποτεφρώνονται σε υψικαμίνους. Είναι η ιδανική επιλογή για να… κρατιέται ψηλά η τιμή τους και να συνεχίζει το κύκλωμα την εγκληματική του δραστηριότητα. Αυτούς, όμως τους δύο τόνους μην τους κάψετε. Τολμήστε το. Αποθηκεύστε τους σε ασφαλές μέρος και δώστε την ηρωίνη δωρεάν στα πρεζόνια…», ανέφερε σχετικά, σύμφωνα με δημοσίευμα του ηλεκτρονικού Τύπου.

Αυτό θα πει πολιτική με «σωτήριες» κοινωνικές προεκτάσεις.
θα’ πρεπε να απαντήσει στον κ. Τζήμερο μια απλή μάνα των ημερών μας ότι για το άρρωστο… «πρεζόνι» της, που χαροπαλεύει, δεν θα υπάρξει… «δημιουργία ξανά»!!!

 

banner-article

Ροη ειδήσεων