Σχόλια

Μέρες… «Ξηρασίας» διανύει η Αντιτρομοκρατική!

2014-06-26-sxolio-xhros

Καλός ο ανασχηματισμός, καλός και ο Κικίλιας, ο νέος Υπουργός Προστασίας του Πολίτη αλλά σαν το Μιχάλη κανείς!
Η φωτογραφία δε μιλάει απλώς. Αλλά …«σκιάζεσαι»!

Είχε στυλ. «Το’χε», που λεν κι οι νεολαίοι!
Και όχι μόνον αυτό. Αλλά και η επωνυμία του Υπουργείου ως «Δημοσίας Τάξεως» ήταν αρκούντως πιο… «ψαρωτική», από αυτό το …φράγκικα ευγενικό «Προστασίας του Πολίτη».

2014-06-26-sxolio-xhros2Φαίνεται πως από κάτι τέτοιες ευρω-καινοτομίες πήραν θάρρος οι διάφοροι… «Ξηροί» και αλωνίζουν, αγνώριστοι και ανενόχλητοι. Επί παραδείγματι, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Έθνος», την περασμένη εβδομάδα ήρθαν αστυνομικοί, στο Π. Φάληρο, face to face με το Χριστόδουλο Ξηρό και δεν κατάφεραν να τον συλλάβουν. Στο in.gr διαβάζουμε: «…Καθώς η παρακολούθηση γινόταν καταδίωξη, ο Χρ.Ξηρός αντιλήφθηκε ότι τον είχε εντοπίσει η αστυνομία και κατάφερε να χαθεί στα στενά της περιοχής. Ο Χρ.Ξηρός έχει αλλάξει την εξωτερική του εμφάνιση, έχει παχύνει αρκετά, ενώ έχει αφήσει μούσι και μακριά μαλλιά…».

Θα προτείναμε πάντως στην Κυβέρνηση, τόσο στο κομμάτι της ΝΔ, όσο και στο έτερον ήμισυ, αυτό του ΠΑΣΟΚ, σε επόμενο ανασχηματισμό, να επαναφέρει το Μιχάλη στο «Προστασίας του Πολίτη», για να συλλάβει αποτελεσματικά τους τρομοκράτες.Οι μεν της ΝΔ αφενός θα κερδίσουν πολύτιμο χρόνο εσωτερικής κατανάλωσης και συναισθηματικού αποπροσανατολισμού του πληγέντος από τα οικονομικά «πυρά», ελληνικού λαού, οι δε εναπομείναντες στη βάση του ΠΑΣΟΚ θα προϋπαντήσουν τον εν πολλοίς επιτυχημένο και… «ανακαινισμένο» Χρυσοχοϊδη ως έναν εν δυνάμει κραταιό ηγέτη, άφθορο και αδιάφθορο σε σχέση με Γ. Παπανδρέου και Β. Βενιζέλο, της μικρής πλέον… «Δημοκρατικής Παράταξης».

Μ’ ένα σμπάρο δυο τρυγόνια δηλαδή, με την Τρόϊκα και τη Μέρκελ ευχαριστημένους και τους πολίτες να έχουν συγχωρήσει στις …ψηφοφορικές συνειδήσεις τους ακόμη και το ότι ο Μιχάλης ψήφισε ναι σε όλα, χωρίς να έχει διαβάσει μνημονιακά κείμενα κλπ.

Άλλωστε η σχέση της μνήμης με τα μνημόνια απέκτησε πλέον μόνον ηχητική… συνάφεια!
Για να μην ξεχνιόμαστε, ο Αντώνης Σαμαράς ακόμα τα.. «σκίζει», όπως είχε υποσχεθεί κάποτε!!!

 

banner-article

Ροη ειδήσεων