Αθλητικά

Εγκαινιάζει την συνεργασία με τον Ολυμπιακό ο Α.Σ. ΝΗΡΕΑΣ

Εγκαινιάζει την συνεργασία με τον Ολυμπιακό ο Α.Σ. ΝΗΡΕΑΣ

Μια μεγάλη συνεργασία με τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού εγκαινιάζει αυτές της ημέρες ο Α.Σ. ΝΗΡΕΑΣ της Βέροιας. Οι δυο σύλλογοι πρόκειται στο επόμενο διάστημα να αναπτύξουν συνεργασία στην εκπαίδευση νεαρών ποδοσφαιριστών με στόχο την ανάδειξη και αξιοποίηση νέων ταλέντων.

Η αρχή γίνεται με το ποδοσφαιρικό campπου θα πραγματοποιηθεί στην Βέροια στις αθλητικές εγκαταστάσεις των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων από τις 16 Ιουνίου έως τις 11 Ιουλίου για αγόρια και κορίτσια 3 έως 14 ετών.
Γι αυτή την συνεργασία μας μίλησαν οι διοικούντες το ΝΗΡΕΑ, Γιάννης Σαφαρίκας και Γιάννης Μπαρμπαρούσης.

Πώς έγινε η αρχή γι αυτή την συνεργασία με τον Ολυμπιακό;
«Οι πρώτες επαφές έγιναν πριν από τέσσερα χρόνια σε ένα σεμινάριο προπονητών. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ενθουσιάστηκαν με τις εγκαταστάσεις μας. Στην αρχή μας φόβισε το μέγεθος του Ολυμπιακού και προσανατολιστήκαμε σε άλλες συνεργασίες. Δεν βρήκαμε όμως την τεχνογνωσία που αναζητούσαμε και που θα αναδείκνυε και ενίσχυε την ομάδα μας. Έτσι αποφασίσαμε να προωθήσουμε τις συνεννοήσεις γα την συνεργασία με τον Ολυμπιακό και να αξιοποιήσουμε την εμπειρία των ανθρώπων του. Πράγματι, η συνεργασία ευοδώθηκε και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού μας βλέπουν ως ένα δυνατό μέλος με πολλές προοπτικές στην Βόρεια Ελλάδα μαζί με τον Θεσσαλονίκη».

Πώς θα συνεργαστείτε;
«Ο Ολυμπιακός θα μας παράσχει την τεχνογνωσία πάνω στην εκπαίδευση των αθλητών της ακαδημίας μας. Στην συνέχεια, με δική μας εισήγηση θα στέλνουμε παιδιά, όλων των ηλικιών, να δοκιμάζονται στα τμήματα του Ολυμπιακού. Επίσης τα τμήματά μας θα συμμετάσχουν σε τουρνουά που θα διεξάγονται στο Ρέντη ενώ οι προπονητές μας θα μπορούν να ενημερώνονται διαρκώς παρακολουθώντας σεμινάρια επιμόρφωσης που διοργανώνει ο Ολυμπιακός αλλά και τις προπονήσεις των τμημάτων υποδομής του Ολυμπιακού. Ακόμη, όταν η ομάδα του Ολυμπιακού θα ανεβαίνει για ματς στην Βέροια, οι αθλητές της ακαδημίας μας θα μπορούν να δουν από κοντά τους παίκτες της πρώτης ομάδας και να μιλήσουν μαζί τους».

Έχουν δοκιμαστεί παίκτες της ακαδημίας σας στο Ρέντη;
«Ναι, δοκιμάστηκαν παίκτες μας στον Ολυμπιακό, όπως οι Μπλούκας, Κωτσόπουλος, Πατσιαβούρας, Ντουμάνης. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είχαν την ευκαιρία να δουν την ποιότητα αυτών των παιδιών και να διαπιστώσουν τα αποτελέσματα της συστηματικής δουλειάς που κάνουμε».

Στα μέσα του μήνα, 16 Ιουνίου με 11 Ιουλίου, πρόκειται να διοργανώσετε από κοινού ένα camp. Τι ακριβώς θα κάνετε;
«Σε συνεργασία με τον Ολυμπιακό, η σχολή ποδοσφαίρου θα διοργανώσει ανά βδομάδα ένα camp με 25 ώρες προπόνησης. Επίσης θα υπάρχει η δυνατότητα, μετά την προπόνηση, οι παίκτες να κάνουν χαλάρωμα στο κολυμβητήριο των εγκαταστάσεών μας. Παράλληλα με το ποδοσφαιρικό camp θα διεξάγεται και camp αθλητικών δραστηριοτήτων και δημιουργικής απασχόλησης τεσσάρων εβδομάδων (summerathletescamp) για όσα παιδιά δεν θέλουν μόνο ποδόσφαιρο. Κατά τη διάρκεια του camp, θα έρθουν προπονητές από τα τμήματα του Ολυμπιακού για να ενισχύσουν και να επιβλέψουν το πρόγραμμα των προπονήσεων ενώ υπεύθυνος του OLYMPIAKOS-NHREASSUMMERCAMPθα είναι ο προπονητής μας Αντώνης Λυμούσης».

Πώς μπορεί ένας γονιός να γράψει το παιδί του στις Ακαδημίες του Α.Σ. ΝΗΡΕΑ;
«Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει και θα διαρκέσουν έως τις 25 Ιουνίου. Μπορούν να εγγραφούν παιδιά από 5 έως 14 ετών.
Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να καλούν στο 2331075490 ή στο τηλέφωνο του προπονητή μας, του κ. Γκόγκου, στο 6973240013».

Πηγή: kerkidasport.gr

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας