Σχόλια

“Λεβέντης” ο …Τηλέμαχος

Λεβέντης ο Τηλέμαχος

Χαριτολογούμε ασφαλώς, καθώς το ερέθισμα μας το έδωσε ο Φακός της «ΦΑΡΕΤΡΑΣ», που «συνέλαβε» τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας Τηλέμαχο Χατζηαθανασίου με το Φραπέ …ανά χείρας, να επαναφέρει, ως είθισται (και δια του κανονισμού) την τάξη και την ευπρέπεια που αρμόζει στην αίθουσα. Αυτά, όταν ξέσπασε ένταση μεταξύ των Β. Γιαννουλάκη Α. Λαζαρίδη, Κ. Κωστογλίδου, Α. Νεστορόπουλο για τον χαρακτήρα του κατεπείγοντος σε έκτακτο θέμα που έφερε ο Αντιδήμαρχος (Διαγραμμίσεις σε τοπικά διαμερίσματα) προς έγκριση και ψήφιση.

Η γνωστή και μη εξαιρετέα ιστορία «γκρίνιας» για την εμπρόθεσμη επίδοση των εισηγητικών σημειωμάτων στους Συμβούλους, που ουκ ολίγες φορές πρωταγωνίστησε σε επίπεδο σπατάλης πολύτιμου χρόνου, στο «μεθόριο» μεταξύ της προ ημερησίας και ημερησίας διατάξεως συζήτηση.

Ωστόσο πέραν του χιούμορ, οφείλουμε να ομολογήσουμε την υψηλή αίσθηση δικαιοσύνης και ακρίβειας που διακρίνει πάντα τον εντιμότατο κ. Χατζηαθανασίου ο οποίος – σημειωτέον – και όχι προφανώς τυχαία, ήρθε έκτος σε ψήφους στις πρόσφατες Δημοτικές Εκλογές με 684 ψήφους στο Συνδυασμό «Δράση με Γνώση» του νέου Δημάρχου Βέροιας Κ. Βοργιαζίδη.

 

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας