Ελλάδα

Αναζητείται ο Απόστολος Λύτρας – Μήνυση της Πολυζωγοπούλου σε βάρος αυτού και της πρώην συζύγου του – «Της έστειλε απειλητικό μήνυμα»

 Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας με κατηγορούμενο τον Απόστολο Λύτρα, καθώς η σύζυγός του Σοφία Πολυζωγοπούλου φαίνεται να κατέθεσε μήνυση σε βάρος του ίδιου αλλά και της πρώην συζύγου του.

Σύμφωνα με το OPEN η γυναίκα φέρεται να υπέβαλε μήνυση σε βάρος του Απόστολου Λύτρα για παραβίαση των περιοριστικών όρων, μετά από απειλητικό μήνυμα που υποστηρίζει ότι της έστειλε ο γνωστός δικηγόρος.

Πληροφορίες που μετέδωσε το Open αναφέρουν ότι χθες το βράδυ στο σπίτι που διαμένει η Πολυζωγοπούλου, επικράτησε ένταση καθώς η πρώην σύζυγός του ποινικολόγου μαζί με μια από τις κόρες της και παρουσία δικηγόρου μπήκαν με τα κλειδιά του Λύτρα στο σπίτι για να πάρουν ρούχα και προσωπικά αντικείμενα του κατηγορούμενου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Σοφία Πολυζωγοπούλου δεν το γνώριζε ότι όταν διαπίστωσε ότι έχουν μπει σπίτι της πάτησε το Panic button και έσπευσαν στο σπίτι τρία περιπολικά.

Στη συνέχεια η Πολυζωγοπούλου φέρεται να υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο με αποτέλεσμα να φτάσει στο σημείο το ΕΚΑΒ για να της παράσχει τις πρώτες βοήθειες.

Η μήνυση σε βάρος της πρώην συζύγου αφορά αυτοδικία, διατάραξη οικιακής ειρήνης, παράνομη βία και απειλή, με φερόμενο ως ηθικό αυτουργό τον Απόστολο Λύτρα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι λίγο μετά το επεισόδιο, ο Απόστολος Λύτρας έστειλε απειλητικό μήνυμα στη Σοφία Πολυζωγοπούλου παραβιάζοντας τους περιοριστικούς όρους…

Η μήνυση της Πολυζωγοπούλου σε βάρος του ποινικολόγου για παραβίαση των περιοριστικών όρων αφορά τόσο αυτόν της υποχρεωτικής μετοίκησης γιατί δεν έχει παραδώσει ως όφειλε τα κλειδιά, όσο και του όρου της απαγόρευσής της συναναστροφής (λόγω του απειλητικού μηνύματος).

Σύμφωνα, μάλιστα, με την εκπρόσωπο της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου, που μίλησε στον ΑΝΤ1 έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία για αυτόφωρο, εξέλιξη που σημαίνει ότι ο ποινικολόγος αναζητείται για να συλληφθεί.

Οι μηνύσεις θα διαβιβαστούν στην Εισαγγελία και στη συνέχεια στην ανακρίτρια η οποία συνεκτιμώντας τα νέα δεδομένα μπορεί να διατάξει την αντικατάσταση των περιοριστικών όρων με προσωρινή κράτηση για τον δικηγόρο.

Οι αστυνομικοί σύμφωνα με πληροφορίες ήδη έχουν αναζητήσει τον Απόστολο Λύτρα στον χώρο που είχε δηλώσει ότι θα βρίσκεται (σ.σ. στο σπίτι της πρώην συζύγου του) αλλά δεν τον βρήκαν ενώ δεν απαντάει στα τηλέφωνα.

Σύμφωνα και με τον Γιώργο Καλλιακμάνη που μίλησε στον ΑΝΤ1:

«Χθες το βράδυ στις 23:30, η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα μαζί με ένα από τα παιδιά του και τον δικηγόρο του πήγαν στην αυλή του σπιτιού στα Γλυκά Νερά για να πάρουν τα πράγματα του Λύτρα. Πάτησε το panic button, είχε λιποθυμικό επεισόδιο, κάλεσε το ΕΚΑΒ και της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Κατόπιν κατέθεσε μήνυση στην πρώην σύζυγο για παράνομη βία, αυτοδικία, αλλά και στον δικηγόρο. Η αυτοδικία είναι ότι παίρνω τον νόμο στα χέρια μου, δηλαδή δεν γίνονται κάποιες διαδικασίες νόμιμα προκειμένου να πάρουν τα πράγματα», ανέφερε ο κ. Καλλιακμάνης.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας